Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Om privatlivsbeskyttelse

Hos Google Domains er vi klar over, at mange brugere gerne vil holde deres personlige kontaktoplysninger private. Google Domains tilbyder privatlivsbeskyttelse uden beregning for de fleste domæneendelser, hvilket giver dig mulighed for at gøre nogle af eller alle dine oplysninger private.

Når du registrerer et domæne, kræver Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), at Google Domains offentliggør dit navn og dine kontaktoplysninger i WHOIS-registeret. Offentligheden kan søge efter dit domæne i WHOIS-registeret og finde eventuelle offentliggjorte kontaktoplysninger.

For visse domæner gælder det, at dine personlige kontaktoplysninger ikke må være skjulte. Du kan finde ud af, om dit domæne har tilladelse til at skjule dine kontaktoplysninger, på siden med din domæneendelse i Reference til domæneendelse (TLD).

Slå privatlivsbeskyttelse til eller fra

Hvis du vil holde nogle af eller alle dine personlige kontaktoplysninger private, skal du slå privatlivsbeskyttelse til. Denne handling medfører, at de personlige kontaktoplysninger for dit domæne i WHOIS-registeret erstattes af kontaktoplysningerne til en udbyder af privatlivsbeskyttelse.

1. Gå til Google Domains på din computer.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Klik på Menu Menu og derefter Indstillinger for registrering.
  4. Slå privatlivsbeskyttelse til eller fra.

Udbydere af privatlivsbeskyttelse i forbindelse med WHOIS-opslag

Når "Privatlivsbeskyttelse" er slået til, erstattes dit navn og dine personlige kontaktoplysninger af:

• Contact Privacy: Udbyder, der beskytter personlige oplysninger for domæneendelser, hvor Google Domains er registrator.
  • WHOISProxy: Udbyder, der beskytter personlige oplysninger for domæneendelser, hvor Key Systems er registrator. Du kan tjekke, hvem din registrator er, ved at gå til Kend din registrator.

Begrænsninger vedrørende privatlivsbeskyttelse

Vigtigt! Google Domains offentliggør muligvis andre oplysninger end dem, der offentliggøres i din registreringsdatabase. Tjek din registreringsdatabasepolitik.

Google Domains tilbyder ikke privatlivsbeskyttelse for alle domæneendelser. Registreringsdatabaser (organisationerne, der administrerer domæneendelser) har politikker, der forbyder brug af privatlivsbeskyttelse for bestemte domæneendelser.

Sådan får du flere oplysninger om mulighederne for privatlivsbeskyttelse for dit domæne:

1. Gå til Reference til domæneendelse (TLD) på din computer.
  2. Vælg Om .{name of your domain}-domæner.
  3. Klik på Oplysninger om privatlivsbeskyttelse.