Bytt til Google Presentasjoner fra Microsoft PowerPoint

Tidligere har du kanskje brukt forbrukerversjonen av Microsoft PowerPoint utenfor jobb. Nå som du har Google Presentasjoner, ønsker vi å gi deg noen tips om hvordan du bruker den nye presentasjonsprogramvaren din.

Skaff deg Presentasjoner: slides.google.com | Android-appen | iOS-appen

Merk: Sammenligningene er basert på Microsoft Office versjon 2010, 2013 og 2016.

Sammenligning på et øyeblikk

Vis alle instruksjonene | Skjul alle instruksjonene

I PowerPoint … I Presentasjoner …
Del presentasjonen din ved hjelp av SharePoint eller OneDrive
Del presentasjonen din fra Presentasjoner
  1. Gå til Google Disk, Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Klikk på filen du vil dele.
  3. Klikk på Del Del.
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se artikkelen om hvordan du kommer i gang med Presentasjoner

Del presentasjonen din med PowerPoint-brukere

1. Fra en presentasjon klikker du på Filog deretterSend som e-postvedlegg.
  2. Under «Legg ved som» velger du formatet (PowerPoint eller PDF).
  3. Skriv inn e-postadressen, emnet og en melding.
  4. Klikk på Send.
Samarbeid i sanntid i SharePoint eller OneDrive
Samarbeid i sanntid i Presentasjoner
  1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på en datamaskin.
  2. Fremhev teksten, bildene, cellene eller lysbildene du vil kommentere.
  3. Hvis du vil legge til en kommentar, klikker du på Legg til kommentar Legg til en kommentar på verktøylinjen.
  4. Skriv inn kommentaren din.
  5. Klikk på Kommenter.
Få tilgang til versjonshistorikk i SharePoint eller OneDrive
Få tilgang til versjonsloggen i Presentasjoner
  1. In Drive, open your file.
  2. Click Fileog deretterVersion historyog deretterSee version history.
  3. Click a timestamp to see a previous version of the file. Below the timestamp, you’ll see:
    • Names of people who edited the document.
    • A color next to each person’s name. The edits they made appear in that color.
  4. (Optional) To revert to this version, click Restore this version.
Åpne en PowerPoint-presentasjon
Åpne en PowerPoint-presentasjon
  1. I Disk dobbeltklikker du på en PowerPoint-fil.

En forhåndsvisning av filen åpnes.

2. Øverst klikker du på Åpne med Google Presentasjoner.

Alle endringer du gjør, lagres i den opprinnelige Microsoft Office-filen.

Få tilgang til presentasjoner uten nett i OneDrive
Få tilgang til presentasjoner uten nett i Disk
  1. Installer utvidelsen «Google Dokumenter uten nett».
  2. I Disk klikker du på Innstillinger og deretterInnstillinger.
  3. I delen «Uten nett» merker du av for Opprett, åpne og rediger nylige Google-filer uten å være tilkoblet internett.
  4. Klikk på Ferdig.
  5. Høyreklikk på en fil og slå på Tilgjengelig uten nett.

For å finne ut hvordan du får tilgang til filer uten nett via datamaskinen eller mobilenheten, se artikkelen om hvordan du får tilgang til lagrede Disk-filer uten internett.

Lagre en presentasjon automatisk i SharePoint eller OneDrive eller slå på automatisk gjenoppretting
Lagre en presentasjon automatisk i Disk
Presentasjonen lagres automatisk i Disk mens du jobber, så du trenger ikke å klikke på Lagre.
Legg til bilder i presentasjonen
Legg til bilder i presentasjonen

Du kan dra og slippe bilder fra datamaskinen til presentasjonen. Du kan også klikke på Sett innog deretterBilde og velge et bilde fra blant annet Google Disk, Google Foto og nettet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se artikkelen om hvordan du legger til og redigerer bilder.

Legg til et Excel-diagram i presentasjonen din
Legg til et Excel-diagram i presentasjonen din
  1. Åpne et dokument eller en presentasjon i Google Dokumenter eller Google Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Klikk på Sett inn etterfulgt av Diagram etterfulgt av Fra Regneark.
  3. Klikk på regnearket med diagrammet du vil legge til, og klikk deretter på Velg.
  4. Klikk på diagrammet du vil legge til.
    • Hvis du ikke vil at diagrammet skal være knyttet sammen med regnearket, fjerner du avmerkingen for «Tilknytt regnearket».
  5. Klikk på Importér.

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.