Skift til Slides fra Microsoft PowerPoint

" "

Slides

I fortiden kunne du have brugt forbrugerversionen af Microsoft® PowerPoint® uden for dit arbejde. Nu, hvor du har Google Slides, kan du her se nogle tip til at begynde at bruge det som din nye præsentationssoftware.

Hent dias: slides.google.com | Android-appen | iOS-app

" "

Bemærk! Sammenligninger er baseret på Microsoft® Office®-versionerne 2010, 2013 og 2016.

Overordnet sammenligning

Vis hele vejledningen | Skjul hele vejledningen

I PowerPoint ... I Slides ...
Del din præsentation ved hjælp af SharePoint® eller OneDrive®
Del din præsentation fra Slides
  1. Klik på Del i en præsentation.
  2. Under Personer skal du angive mailadressen på den bruger eller gruppe, du vil dele med.
  3. Klik på Rediger , og vælg adgangsniveauet.
  4. Klik på Send.
Se Kom godt i gang med Slides for at få flere oplysninger.

Del din præsentation med PowerPoint-brugere

1. I en præsentation skal du klikke på Filerog derefterSend som vedhæftet fil i mail.
  2. Vælg format (PowerPoint eller PDF) under Vedhæft som.
  3. Indtast en mailadresse, dit emne og din meddelelse.
  4. Klik på Send.
Se Arbejd med Microsoft Office-filer for at få flere oplysninger.
Samarbejd i realtid i SharePoint eller OneDrive
Samarbejd i realtid i Slides

Når du deler en præsentation, kan samarbejdspartnere med det rette adgangsniveau redigere præsentationen, tilføje kommentarer og tildele opgaver.

• Hvis du vil registrere ændringer, kan du klikke på den nedadvendte pil . Angiv tilstanden Forslag i menuen.
  • Sådan tilføjer og tildeler du en kommentar:
    1. Markér den tekst, du vil kommentere.
    2. Klik på Tilføj kommentar Add comment.
    3. Hvis du vil tildele en kommentar til en anden, kan du skrive + og vedkommendes mailadresse.
    4. Skriv din kommentar, og klik på Kommenter.
Få adgang til versionshistorikken i SharePoint eller OneDrive
Få adgang til versionshistorikken i Slides
  1. Vælg Filerog derefterVersionshistorikog derefterSe versionshistorik.
  2. Klik på et tidsstempel for at se en tidligere version af filen.
  3. (Valgfrit) Du har følgende muligheder:
    • Hvis du vil gøre en tidligere version til den aktive version, kan du klikke på Gendan denne version.
    • Hvis du vil navngive en tidligere version, kan du klikke på Mere og derefterGiv denne version et navn.
    • Hvis du vil oprette en kopi en tidligere version, kan du klikke på Mere og derefterLav en kopi.
Læs Se ændringer af dine Drev-filer og -mapper for at få flere oplysninger.
Åbn en PowerPoint-præsentation
Åbn en PowerPoint-præsentation
  1. Dobbeltklik på en PowerPoint-fil i Drev.

Der åbnes en forhåndsvisning af din fil.

2. Klik på Åbn med Google Sheets øverst på siden.

Alle de ændringer, du foretager, gemmes i den oprindelige Microsoft Office-fil.

Se Arbejd med Microsoft Office-filer for at få flere oplysninger.
Få adgang til en præsentation offline i OneDrive
Få adgang til en præsentation offline i Drev
  1. Installer udvidelsen Google Docs Offline.
  2. I Drev skal du klikke på Indstillinger Settingsog derefterIndstillinger.
  3. I sektionen Offline skal du markere afkrydsningsfeltet Opret, åbn og rediger dine seneste Google-filer, mens du er offline.
  4. Klik på Udfør.
  5. Højreklik på en fil, og aktivér Tilgængelig offline.

Under Få adgang til gemte Drev-filer uden internetadgang kan du få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til filer offline via dit skrivebord eller din mobilenhed.

Gem automatisk en præsentation i SharePoint eller OneDrive, eller aktivér Automatisk gendannelse
Gem en præsentation automatisk i Drev
Din præsentation gemmes automatisk i Drev, mens du arbejder, så du behøver ikke at klikke på Gem.
Føj billeder til din præsentation
Føj billeder til din præsentation

Du kan trække og indsætte billeder fra din computer til din præsentation. Eller klik på Indsætog derefterBillede og vælg et billede fra Google Drev, Google Fotos, nettet og meget mere.

Se Tilføj og rediger billeder for at få flere oplysninger.

Føj et Excel-diagram til din præsentation
Føj et Sheets-diagram til din præsentation
  1. Vælg det diagram, du vil kopiere, i Sheets.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere og derefterKopiér diagram.
  3. I Slides skal du højreklikke og derefterSæt ind
  4. Klik på Sæt ind.
Se flere oplysninger i artiklen om at indsætte og redigere diagrammer.