Slik bruker du Google Dokumenter

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Google Dokumenter er et tekstbehandlingsprogram på nettet som du kan bruke til å opprette og formatere dokumenter og samarbeide med andre. Få gode tips for bruk av Google Dokumenter.

Trinn 1: Opprett et dokument

Slik oppretter du et nytt dokument:
  1. Gå til Dokumenter-startsiden, docs.google.com, på en datamaskin.
  2. Øverst til venstre, under «Start et nytt dokument», klikker du på Ny Ny.
Du kan også opprette nye dokumenter via nettadressen docs.google.com/create.

Trinn 2: Endre og formatér

Slik redigerer du et dokument:

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter på en datamaskin.

2. Velg et ord ved å dobbeltklikke på det, eller bruk markøren til å velge teksten du vil endre.
  3. Begynn å utføre ønskede endringer.
  4. For å angre en handling eller utføre den likevel, klikk på Angre Angre eller Utfør likevel Utfør likevel øverst.

Merk: For å redigere et dokument på en enhet med berøringsskjerm, for eksempel Pixelbook, dobbelttrykk på dokumentet for å begynne å skrive.

Du kan legge til og redigere tekst, avsnitt, mellomrom og annet i dokumenter.

Trinn 3: Del og samarbeid med andre

Du kan dele filer og mapper med andre og velge om de skal kunne se på, redigere eller kommentere dem.

Beslektede artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.