Lägga till en titel, rubrik eller innehållsförteckning i ett dokument

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Du kan ordna dina dokument med textformat som titlar, rubriker och en innehållsförteckning.

Skapa en titel eller rubrik

1. Öppna ett dokument i appen Google Dokument på en iPhone eller iPad.
  2. Markera texten som du vill ändra.
  3. Tryck på Format Formatera i verktygsfältet.
  4. Tryck på TEXT följt av Stil.
  5. Tryck på ett textformat:
    • Vanlig text
    • Titel
    • Underrubrik
    • Rubrik 1–6
  6. Textformatet uppdateras.

Lägga till en innehållsförteckning

Varje post i innehållsförteckningen länkar till titlar och rubriker i dokumentet.

Obs! När du använder en innehållsförteckning måste Utskriftslayout vara aktiverat och dokumentet måste innehålla text som är formaterad som Titel eller Rubrik. Läs mer om hur du aktiverar Utskriftslayout.

1. Öppna ett dokument i appen Google Dokument på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på ett dokument.
  3. Tryck på Redigera Redigera nere till höger.
  4. Tryck där du vill ha innehållsförteckningen.
  5. Tryck på Infoga Lägg till uppe till höger.
  6. Tryck på Innehållsförteckning.
  7. Välj hur du vill att innehållsförteckningen ska se ut.
Redigera en innehållsförteckning

För att redigera en innehållsförteckning behöver du uppdatera rubrikerna i ditt dokument.

1. Öppna ett dokument i appen Google Dokument på en iPhone eller iPad.
  2. Lägg till en rubrik i dokumentet.
  3. Tryck på var som helst i innehållsförteckningen följt av Uppdatera innehållsförteckningen.

Relaterade länkar

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret