Tilføj en titel, overskrift eller indholdsfortegnelse i et dokument

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan organisere dit dokument med teksttypografier som f.eks. titler, overskrifter og en indholdsfortegnelse

Opret en titel eller overskrift

1. Åbn et dokument i appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg den tekst, du vil ændre.
  3. Tryk på Formatér Format på værktøjslinjen.
  4. Tryk på Tekst og så Typografi.
  5. Tryk på en teksttypografi:
    • Normal tekst
    • Titel
    • Undertitel
    • Overskrift 1-6
  6. Teksttypografien opdateres.

Tilføj en indholdsfortegnelse

Hvert punkt i indholdsfortegnelsen har et link til titler og overskrifter i dit dokument.

Bemærk! Hvis du vil bruge en indholdsfortegnelse, skal Udskriftslayout være aktiveret, og dokumentet skal indeholde tekst med overskrifts- eller titelformatering. Se, hvordan du aktiverer Udskriftslayout.

1. Åbn et dokument i appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på et dokument.
  3. Tryk på Rediger Rediger nederst til højre.
  4. Tryk på det sted, hvor indholdsfortegnelsen skal indsættes.
  5. Tryk på Indsæt Tilføj øverst til højre.
  6. Tryk på Indholdsfortegnelse.
  7. Vælg, hvordan indholdsfortegnelsen skal se ud.
Rediger en indholdsfortegnelse

Hvis du vil redigere en indholdsfortegnelse, skal du opdatere overskrifterne i dit dokument.

1. Åbn et dokument i appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Tilføj en overskrift i dit dokument.
  3. Tryk et vilkårligt sted i din indholdsfortegnelse og så Opdater indholdsfortegnelsen.

Relaterede links

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.