Legg til en tittel, overskrift eller innholdsfortegnelse i et dokument

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan organisere dokumentene dine med titler, overskrifter og innholdsfortegnelser.

Lag en tittel eller overskrift

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Velg teksten du vil endre.
  3. Trykk på Format Format på verktøylinjen.
  4. Trykk på TEKST etterfulgt av Stil.
  5. Trykk på en tekststil:
    • Normal tekst
    • Tittel
    • Undertittel
    • Overskrift 1–6
  6. Tekststilen oppdateres.

Legg til en innholdsfortegnelse

Hvert element i innholdsfortegnelsen linker til titlene og overskriftene i dokumentet.

Merk: For å bruke en innholdsfortegnelse må utskriftsoppsett være aktivert, og dokumentet må inneholde tekst som er formatert som tittel eller overskrift. Finn ut hvordan du slår på Utskriftsoppsett.

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på et dokument.
  3. Trykk på Endre Rediger nederst til høyre.
  4. Trykk der du vil at innholdsfortegnelsen skal være.
  5. Trykk på Sett inn Legg til øverst til høyre.
  6. Trykk på Innholdsfortegnelse.
  7. Velg hvordan du vil at innholdsfortegnelsen skal se ut.
Rediger en innholdsfortegnelse

For å redigere en innholdsfortegnelse må du oppdatere overskriftene i dokumentet.

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Legg til en overskrift i dokumentet.
  3. Trykk hvor som helst i innholdsfortegnelsen etterfulgt av Oppdater innholdsfortegnelsen.

Linker til beslektet innhold