Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Mobile campaigns

Display & Video 360:n ja Campaign Manager 360:n linkittäminen Firebaseen

Jos sinä tai yhteistyökumppaninasi toimiva mainostoimisto haluatte seurata Firebasessa mitattuja sovelluksen sisäisiä tapahtumia konversioina (esim. app_update tai in_app_purchase) Display & Video 360:n tai Campaign Manager 360:n avulla, voitte lähettää tilien linkityspyynnön jommallakummalla tilillä Firebase-projektiin. Tilien linkittämisen jälkeen näitä Firebase-tapahtumia käsitellään samalla tavalla kuin mitä tahansa muita Google Marketing Platformin Display-mainontatuotteissa näytettävien mainosten konversioita, ja niitä voidaan käyttää attribuutiossa ja/tai hintatarjousten optimoinnissa. Joitakin Display & Video 360:n tai Campaign Manager 360:n ansioksi luettujen konversioiden kampanjakohtaisia tietoja palautetaan Firebaseen, jotta niitä voidaan hyödyntää Analytics-raportoinnissa.

Näiden tuotteiden ja Firebasen linkitysprosessin voivat aloittaa joko Display & Video 360:n tai Campaign Manager 360:n käyttäjät.

Linkitysprosessi koostuu yleisellä tasolla seuraavista vaiheista:

Vaihe 1: Mainostaja aloittaa linkitysprosessin Display & Video 360:ssä tai Campaign Manager 360:ssä, ja Firebase-projektin omistajille lähetetään tästä ilmoitus sähköpostitse.

Vaihe 2: Kehittäjä tutustuu linkityspyyntöön Firebase-konsolissa ja hyväksyy sen.

Kun linkityspyyntö on hyväksytty, mainostajat voivat laskea konversioita Google Marketing Platformin Display-mainontatuotteissa näytettyjen mainosten ansioksi.

Voit poistaa linkitetyn tilin milloin tahansa. Jos linkitetty tili poistetaan, linkitetystä Firebase-projektista peräisin olevien sovellusten Google Marketing Platform ‑seuranta poistetaan käytöstä.

Tapahtumien käyttöönotto konversioina Firebasessa

Jos haluat seurata sovellustapahtumia Display & Video 360:ssä ja Campaign Manager 360:ssä, kyseiset tapahtumat on otettava käyttöön konversioina. Lisätietoja Firebasen tapahtumista

Linkityspyynnön lähettäminen Display & Video 360:stä tai Campaign Manager 360:sta Firebase-projektiin

1. Kirjaudu Display & Video 360:een tai Campaign Manager 360:een.
  2. Siirry kohtaan Mainostaja ja sitten Resurssit ja sitten Floodlight ja sitten Perustiedot ja sitten Integroinnit (Display & Video 360) tai Mainostaja ja sitten Floodlight-määritys (Campaign Manager 360).
  3. Lähetä tilien linkityspyyntö lisäämällä Firebase-projektin tunnus Firebase-osioon ja klikkaamalla Tallenna.

Linkityspyynnön hyväksyminen Firebase-konsolissa

Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun järjestelmänvalvoja pyytää tilin linkittämistä Firebase-projektiisi. Huomaa, että vain Firebase-projektin omistajia kutsutaan hyväksymään linkityspyyntö.

Jos olet Firebase-projektin omistaja, voit myös tutkia pyyntöjä Firebase-konsolin projektiasetussivulla.

1. Kirjaudu Firebaseen ja valitse projekti.
  2. Klikkaa the Settings icon ja valitse Projektiasetukset.
  3. Klikkaa Projektin asetukset ‑sivun Integraatiot-välilehteä.
  4. Valitse DoubleClick-kortista Hallinnoi.
  5. Klikkaa odottavan pyynnön kohdalta Vastaa ja hyväksy pyyntö.

Valmis linkitys Display & Video 360:ssä ja Campaign Manager 360:ssä

Kun linkityspyyntö on hyväksytty Firebase-konsolissa, Firebasessa konversioina käyttöön otetut sovellustapahtumat näytetään automaattisesti Display & Video 360:ssä tai Campaign Manager 360:ssä. Sovelluksellesi on lisättävä App Store ‑tunnus Firebasen yleisissä asetuksissa, jotta iOS-tapahtumia voidaan näyttää.

• Jos linkityspyyntö oli peräisin Display & Video 360:stä, Floodlight-aktiviteetit luodaan automaattisesti mainostajasi Floodlightissa.
    • Nämä Floodlight-aktiviteetit voidaan ottaa käyttöön uudelleenmarkkinoinnissa, mutta sitä ei tehdä automaattisesti.
  • Jos linkityspyyntö oli peräisin Campaign Manager 360:stä, Floodlight-kohteet luodaan automaattisesti Floodlight-toiminnoissasi.
    • Näiden Floodlight-tapahtumien pohjalta voidaan luoda yleisöluetteloita, mutta niitä ei luoda automaattisesti.

Tilien ja Firebasen välisen linkityksen poistaminen

Kuka tahansa Firebase-projektin omistajista voi poistaa tilin ja Firebasen välisen linkityksen seuraavasti:

1. Kirjaudu Firebaseen ja valitse projekti.
  2. Klikkaa the Settings icon ja valitse Projektiasetukset.
  3. Klikkaa Projektin asetukset ‑sivun Integraatiot-välilehteä.
  4. Valitse DoubleClick-kortista Hallinnoi.
  5. Valitse tilit, joiden linkityksen haluat poistaa, ja klikkaa Poista tilien linkitys.
  6. Klikkaa Vahvista linkityksen poisto.