Rapporterings- og tredjepartsfunksjoner

Aktivering av tredjepartsmåling for YouTube:

Google Ads godtar ikke lenger at tredjeparts sporingspiksler brukes til YouTube-måling. Finn ut mer om endringene i tredjepartsmåling, og utfør de to trinnene fullstendig for å slå på tredjepartsmåling for YouTube.

I denne delen finner du informasjon om hvilke rapporterings- og tredjepartsfunksjoner som er tilgjengelige for videoannonser.

Rapporteringsberegninger

• Videovisninger
  • Sporet klikk til video
  • Videokvartiler (første, midtveis, tredje, fullstendig)
  • Klikk på «Hopp over»-knappen (for annonser som kan hoppes over)
  • Video stoppet midlertidig

Sporingsfunksjoner for tredjeparter

• SSL-støtte er obligatorisk. Alle nettadresser for sporingspiksler må begynne med HTTPS:// Finn ut mer her.
  • Tredjeparts klikkviderekoblinger er godkjent for sporede klikk til video.
  • 1x1-pikselsporing kan implementeres for alle andre beregninger som er nevnt ovenfor (maksimalt tre per aktivitet).
    • For annonser fra tredjeparter må sporingspiksler implementeres i VAST-taggen, og ikke oppgis separat.
      • Nielsen-piksler er ikke tillatt direkte i VAST-tagger og må sendes separat for trafikkontroll i enkelte land.

Vi godtar bare tredjeparts viderekoblings- og sporingspiksler fra sertifiserte annonseleverandører. Se den fullstendige listen over godkjente leverandører.

Undersøkelser

• Kan godta sporingstagger for undersøkelser, unntatt for YouTube for mobil-appen og YouTube Leanback-appen.
  • Ingen forgrunnsvinduer, lag eller andre formater utenfor banneret er tillatt.
  • JavaScript-piksler er ikke tillatt.

Remarketing

• For YouTube-reklame kan målgruppelister for remarketing opprettes direkte i Google Ads. Finn ut mer.