Raportointi ja kolmansien osapuolten ominaisuudet

Kolmannen osapuolen mittauksen käyttöönotto YouTubessa

Google Ads ei enää hyväksy kolmannen osapuolen seurantapikseleitä YouTube-mittauksessa. Lue lisää muutoksista kolmannen osapuolen mittaukseen ja ota mittausratkaisu käyttöön YouTubessa tekemällä linkistä löytyvien ohjeiden kumpikin vaihe kokonaisuudessaan.

Tässä osiossa käsitellään videomainosten raportointiominaisuuksia ja kolmansien osapuolten ominaisuuksia.

Raportointitiedot

• Videon näyttökerrat
  • Videon klikkausprosentti
  • Videon neljännekset (alku, keskikohta, kolmas, loppu)
  • Ohita-painikkeen klikkaukset (ohitettavat mainokset)
  • Videon keskeytykset.

Kolmannen osapuolen seurantaominaisuudet

• SSL-salaus on pakollinen. Kaikkien seurantapikselin URL-osoitteiden alussa on oltava HTTPS://. Lisätietoja on täällä.
  • Kolmannen osapuolen klikkausten uudelleenohjaus hyväksytään videoklikkauksille.
  • 1 x 1 ‑pikseleihin perustuva seuranta voidaan ottaa käyttöön kaikkien muiden edellä mainittujen tietojen mittaamiseen (enintään kolme yhtä tapahtumaa kohti).
    • Kolmannen osapuolen toimittamissa mainoksissa seurantapikselit on otettava käyttöön VAST-tagissa. Niitä ei tule toimittaa erikseen.
      • Nielsen-pikseleitä ei sallita suoraan VAST-tageissa, ja ne on joissakin maissa lähetettävä erikseen liikenteenohjausta varten.

Sallimme kolmannen osapuolen uudelleenohjaus- tai seurantapikselit vain hyväksytyiltä mainosten toimittajilta. Lisätietoja on hyväksyttyjen toimittajien luettelossa.

Tutkimus

• Tutkimusseurantatageja voidaan hyväksyä, mutta ei YouTuben mobiili- tai Leanback-sovelluksessa.
  • Ponnahdusikkunoita, kuvatasoja tai muita bannerien ulkopuolisia muotoja ei sallita.
  • JavaScript-pikselit eivät ole sallittuja.

Uudelleenmarkkinointi

• YouTuben ylläpitämien mainosten uudelleenmarkkinointiluettelot voidaan luoda suoraan Google Adsissa. Lue lisää.