Inleiding tot videoadvertenties

Welkom bij de handleiding met specificaties voor YouTube-videoadvertenties. In deze workflow bespreken we de belangrijkste onderwerpen om een videoadvertentie te maken. Navigeer door de cursus door een onderwerp te selecteren of gebruik de blauwe knop boven aan elke pagina om verder te gaan

Wat we gaan behandelen:

Opmerking:

Videoadvertenties op YouTube werden voorheen InStream-videoadvertenties genoemd.
Deze pagina verwijst naar videoadvertenties die zijn gekocht op basis van een reservering. Zie de pagina over TrueView InStream-advertenties voor videoadvertenties die zijn gekocht op een veiling. Deze kunnen rechtstreeks in de UI van Adwords worden gemaakt. Videoadvertenties van 15 of 20 seconden die niet kunnen worden overgeslagen, kunt u maken via AdWords.

Voor het laatst geüpdatet op: 30 juni 2016