Introduktion till videoannonser

Välkommen till specifikationsguiden för YouTube-videoannonser. I den här artikeln vi hur du skapar videoannonser från början. Följ kursen genom att välja ämnet du är intresserad av eller gå igenom avsnitt för avsnitt genom att klicka på den blå knappen högst upp på varje sida.

Vad vi går igenom:

Obs!

Videoannonser på YouTube kallades tidigare in-stream-videoannonser.
Observera att den här sidan hänvisar till videoannonser som köpts på reservationsbasis. Se annonssidan TrueView InStream för videoannonser som köpts genom auktion. Dessa kan skapas direkt i AdWords användargränssnitt. Med AdWords kan du även skapa 15 till 20 sekunder långa videoannonser som inte är överhoppningsbara.

Senast uppdaterat: 30 juni 2016