Introduksjon til videoannonser

Velkommen til spesifikasjonsveiledningen for videoannonser på YouTube. I denne arbeidsflyten tar vi for oss de viktigste emnene, slik at du kan komme i gang med videoannonser. Naviger deg gjennom kurset ved å velge et emne du er interessert i, eller ved å bruke den blå knappen øverst på hver side.

Innhold:

Merk:

Videoannonser på YouTube ble tidligere kalt instream-videoannonser.
Merk deg at denne siden refererer til videoannonser kjøpt på reservasjonsbasis. For videoannonser kjøpt gjennom auksjon, se annonsesiden for TrueView in-stream. Du kan lage slike annonser direkte i AdWords-grensesnittet. Der kan du også opprette 15- og 20-sekunders videoannonser som ikke kan hoppes over.

Sist oppdatert: 30. juni 2016