Videomainokset

Videomainosten esittely

Tämä on YouTube-videomainosten tekninen opas. Tämä opas perehdyttää sinut videomainosten luomiseen liittyviin tärkeimpiin aiheisiin. Voit valita sinua kiinnostavat aiheet tai siirtyä oppaassa eteenpäin klikkaamalla kunkin sivun yläreunassa näkyvää sinistä painiketta.

Käsiteltävät aiheet:

Huomioitavaa

YouTuben videomainoksia kutsuttiin aiemmin In-Stream-videomainoksiksi.
Huomaa, että tällä sivulla käsitellään videomainoksia, jotka ostetaan varausperusteella. Huutokaupan kautta ostettuja videomainoksia käsitellään TrueView In-Stream -mainossivulla. Nämä voidaan luoda suoraan AdWords-käyttöliittymässä, jossa voit luoda myös ei ohitettavissa olevia 15 tai 20 sekunnin videomainoksia.

Viimeksi päivitetty: 30.6.2016