TrueView in-stream-annonser

Slik fungerer TrueView in-stream-annonser

TrueView in-stream-annonser vises sammen med videoer på YouTube eller på nettsteder og i apper i Google Displaynettverk (GDN). Disse annonsene kan også kjøres i YouTube-videoer som er innebygd på andre nettsteder eller i andre apper. De kan også vises i YouTube-appen på Android og iOS, på m.youtube.com (på iPad og Android) og på TV-er med nettilkobling.

Brukeren kan velge å hoppe over videoannonsen etter fem sekunder. Hvis avspillingen av annonsen fortsetter, telles dette som en YouTube-videoavspilling hvis brukeren ser 30 sekunder av videoannonsen (eller hele videoannonsen, hvis den er kortere enn 30 sekunder), eller ved brukerinteraksjon med videoen din, avhengig av hva som inntreffer først. Handlinger knyttet til videoen kan være klikk for å gå til nettstedet ditt og klikk på handlingsfremmende overlegg (oppfordringer), overleggskort og tilleggsbannere. Hvis antallet avspillinger på YouTube er viktig for deg, er det lurt å lage videoer som varer i minst tolv sekunder. Avspillinger på mindre enn 10 sekunder spores ikke i YouTube Analytics.

TrueView in-stream-annonser kan opprettes i Google Ads.

VPAID er ikke tillatt på YouTube.

Oversikt over innholdselementer

Obligatorisk/valgfritt TrueView-auksjon
Hvor annonsene blir vist Ikke aktuelt YouTube-videoer
Partnernettsteder med video og apper på Displaynettverket
Videonettadresser i YouTube Obligatorisk Videoen må lastes opp på YouTube.
Følgeannonse Valgfritt, YouTube eller GDN
  • JPG, GIF eller PNG på 300 x 60 piksler
  • Se de fullstendige spesifikasjonene.
  • Det vises en videovegg på 300 x 250 piksler på YouTube hvis det ikke oppgis noen følgeannonse.
  • 150 kB
Visningsadresse Obligatorisk Denne er obligatorisk i AdWords-grensesnittet. Domenet vises på den publiserte videoen.
Endelig nettadresse Obligatorisk Destinasjonen kan være nettstedet ditt eller YouTube-videoen/-kanalen din.

YouTube-videoinnstillinger

Videokrav: Må lastes opp til YouTube (send inn nettadressen til videoen)
Må tillate innbygging
Videoen må være offentlig eller ikke være oppført
Live-strømming er ikke tillatt
Minste varighet: 12 sekunder anbefales (for at antall offentlige visninger skal øke)
Maksimal varighet: Mindre enn tre minutter anbefales

Hvis du endrer størrelsen på videoene dine i tråd med de anbefalte fremgangsmåtene til YouTube før du laster dem opp, ser videoene bedre ut på YouTube.

Se hjelpesidene om hvordan du laster opp videoen, hvilke filformater som godtas og oppløsninger og høyde/bredde-forhold.

Hvis du ikke vil at videoen skal være offentlig synlig eller søkbar utenom annonsen, kan du angi videoen din som «ikke oppført».

Rapportberegninger og tredjepartssporing

Sporing via YouTube-videoinnhold

Hvis du vil vite mer om sporing av resultater for TrueView-videoannonser med en tredjepartsleverandør, kan du klikke her.

Tilleggsbannere (valgfritt)

Med tilleggsbannere kan det bli lettere å formidle budskapet ditt og få flere seere til nettstedet ditt. Når du sammenligner antall videovisninger med antall visninger av tilleggsbannere, må du være oppmerksom på at tilleggsbannere ikke vises på alle YouTube-sider der det vises in-stream-annonser.

Handlingsfremmende oppfordring

En handlingsfremmende oppfordring oppmuntrer seerne til å klikke seg videre til nettstedet ditt fra TrueView-videoannonsen din.

Oversikt over innholdselementer

• Handlingsfremmende tekst: En tekst på 10 tegn som leder folk til nettstedet som er angitt i den endelige nettadressen. Dette feltet er obligatorisk.
  • Overskriftstekst: 15 tegn vises som den primære teksten som markedsfører produktet eller tjenesten din.

Slik fungerer handlingsfremmende oppfordringer

En handlingsfremmende oppfordring oppmuntrer seerne til å klikke seg videre til nettstedet ditt. Den kan vises som et overlegg på videoer eller som et ekstra klikkmål ved siden av videoannonsen din.

Finn ut mer om handlingsfremmende overlegg.