In-stream-annonser som kan hoppes over

In-stream-annonser som kan hoppes over, spilles av før, underveis i eller etter andre videoer på YouTube samt i apper og på nettsteder hos Google-videopartnere. Etter fem sekunder kan seeren velge å hoppe over annonsen og fortsette å se på videoen.

I denne artikkelen finner du informasjon om de tekniske spesifikasjonene for og rapporteringsverktøyene knyttet til in-stream-annonser som kan hoppes over.

Fordeler

• Få flere konverteringer og videoavspillinger, og nå ut til nye brukere på flere enheter med annonsene dine, deriblant TV-er, telefoner og datamaskiner.
  • By på det som er viktig for deg. Avhengig av hvilket kampanjemål du har satt deg, kan du betale basert på det samlede antallet visninger eller når noen ser på hele annonsen din eller samhandler med videoen (avhengig av hva som inntreffer først).
  • Legg til interaktive funksjoner, for eksempel produktfeeder, elementer for nettstedslinker og knapper for handlingsfremmende oppfordringer, i annonsene dine for å oppfordre folk til å samhandle mer med bedriften eller merkevaren din.

Slik vises in-stream-annonser som kan hoppes over, på YouTube

Datamaskiner

Et eksempel på en annonse som vises på YouTube-videosiden for datamaskiner

Mobilenheter

Et eksempel på en annonse som vises på YouTube-videosiden for mobiltelefoner

TV-skjermer

En illustrasjon som viser et eksempel på en in-stream-annonse som kan hoppes over.

På dette bildet ser du en in-stream-annonse som kan hoppes over, med QR-kode.

Merk: QR-koden vises når «Hopp over annonsen»-knappen vises på skjermen. Denne annonsen kan bare vises på enkelte typer TV-er.

Tilgjengelige elementer

Element Retningslinjer
Nettadresse til YouTube-video Linken til videoen din. Nettadressen kan være en hvilken som helst standardvideo som lastes opp til YouTube. Videoen må være offentlig eller ikke oppført og oppfylle retningslinjene for annonsering og kravene.

Endelig nettadresse

Dette er nettadressen folk viderekobles til når de klikker på annonsen din. Innholdet her skal samsvare med det du markedsfører i annonsen. Finn ut mer om sporingsmaler og endelige nettadresser.
Display URL Dette er nettadressen som vises i annonsen din. Vanligvis er det nettadressen til siden eller nettstedet du markedsfører. Visningsadressen må samsvare med domenet folk besøker når de samhandler med annonsen.
Tilleggsbanner Et tilleggsbanner er et bilde som vises ved siden av annonser på datamaskiner. Du kan velge å ha et automatisk generert tilleggsbanner (basert på informasjon fra YouTube-kanalen din) eller laste opp en GIF-, PNG- eller JPEG-fil på 300 x 60 piksler (maks 150 kB). Finn ut hvordan du kan opprette tilleggsbannere for videoannonser.

Annonsespesifikasjoner

Videoen må lastes opp til YouTube og angis som offentlig eller ikke oppført for bruk i annonser.

Anbefalt Godtatt Infomeldinger

Oppløsning

1080p (full HD)

Anbefalt antall piksler for HD:

• 1920 x 1080 piksler (horisontalt)
  • 1080 x 1920 piksler (vertikalt)
  • 1080 x 1080 piksler (kvadratisk)

720p (standard HD)

Minstekravet til antallet piksler:

• 1280 x 720 piksler (horisontale videoer)
  • 720 x 1280 piksler (vertikale videoer)
  • 480 x 480 piksler (kvadratiske videoer)

Minstekravet til antallet piksler for SD:

• 640 x 480 piksler (horisontale videoer)
  • 480 x 640 piksler (vertikale videoer)
  • 480 x 480 piksler (kvadratiske videoer)

For at du skal få best mulig kvalitet, anbefaler vi at du ikke bruker SD.

Høyde/bredde-forhold

• 16 : 9 for horisontale videoer
  • 9 : 16 for vertikale videoer
  • 1 : 1 for kvadratiske videoer
  • 4 : 3 (SD) for horisontale videoer
  • 2 : 3 (SD) for vertikale videoer

For at du skal få best mulig kvalitet, anbefaler vi at du ikke bruker SD.

Format

MPG (MPEG-2 eller MPEG-4)

WMV, AVI, MOV, FLV, MPEG-1, MP4, MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm og HEVC (H.265)

Lydfiler støttes ikke, for eksempel MP3-, WAV- eller PCM-filer på YouTube

Filstørrelse

≤256 GB

Lengde

Anbefalt fremgangsmåte etter markedsføringsmål

• Bevissthet: 00:15–00:20
  • Vurdering: 02:0–03:00
  • Handling: 00:15–00:20

Alle lengder – ingen minimums- eller maksimumslengder

• Avspillinger telles bare opp mot antallet avspillinger på YouTube hvis videoen din varer i mer enn 10 sekunder.
  • Vurdering: Vi anbefaler at du bruker dette formatet for å formidle budskapet ditt på en effektiv måte. Med annonser som varer i alt fra 60 sekunder til 3 minutter, oppnår du en mer effektiv økning i merkevarevurderingen enn med kortere versjoner.

Overskrift/beskrivelse

≤15 tegn

Hvis du har en handlingsfremmende oppfordring, kan du bruke ≤10 tegn.

Google Ads-mål som støttes

• salg
  • potensielle salg
  • nettstedtrafikk
  • produkt- og merkevarevurdering
  • merkevarebevissthet og rekkevidde

Tilgjengelige budstrategier

Kostnad per visning (CPV)

Med CPV-budgivning betaler du når en seer ser på 30 sekunder av videoen (eller hele videoen dersom den varer i mindre enn 30 sek) eller samhandler med videoen, avhengig av hva som inntreffer først.

CPV-budgivning er tilgjengelig når du oppretter videokampanjer med «Produkt- og merkevarevurdering» som mål.

Målkostnad per handling (CPA)

Med mål-CPA-budgivning angir du den gjennomsnittlige kostnaden du er villig til å betale for hver konvertering. Med utgangspunkt i mål-CPA-verdien du fastsetter, optimaliserer vi budene for at du skal kunne oppnå så mange konverteringer som mulig. Enkelte konverteringer kan koste mer eller mindre enn målet du setter deg.

Du kan bruke mål-CPA-budgivning hvis du oppretter videokampanjer med «Salg», «Potensielle salg» eller «Nettstedstrafikk» som mål.

Maksimer antall konverteringer

Med budgivning for maksimering av antall konverteringer fastsettes budene automatisk for at du skal kunne oppnå flest mulig konverteringer med kampanjen din, samtidig som du bruker opp hele budsjettet. Du kan også velge å angi en mål-CPA-verdi i budgivningen for maksimering av antallet konverteringer. Da kan du oppnå så høy konverteringsverdi som mulig til målet for avkastningen på annonsekostnadene (mål-ROAS).

Du kan bruke budgivning for maksimering av antall konverteringer når du oppretter videokampanjer med «Salg», «Potensielle salg» eller «Nettstedstrafikk» som mål.

Målkostnad per tusende visning (mål-CPM)

Med mål-CPM-budgivning angir du det gjennomsnittlige beløpet du er villig til å betale hver tusende gang annonsen din blir vist. Vi optimaliserer deretter budene for at du skal få så stor unik rekkevidde som mulig. Noen visninger kan koste mer eller mindre enn målbeløpet du angir.

Mål-CPM-budgivning er tilgjengelig når du oppretter videokampanjer med «Merkevarebevissthet og rekkevidde» eller «Produkt- og merkevarevurdering» som mål (bare i undertypen «Videoannonsesekvens»).

Rapportering

Beregninger

Alle standard videoberegninger kan brukes for in-stream-annonser som kan hoppes over.

Tredjepartsmåling

Tredjepartsmålinger er bare tilgjengelige via Ads Data Hub. Finn ut mer om prosessen for tredjepartsmålinger på YouTube.

Retningslinjer

In-stream-annonser som kan hoppes over, må oppfylle retningslinjene for Google Ads og YouTube-retningslinjene.