TrueView InStream-advertenties

Hoe TrueView InStream-advertenties werken

TrueView InStream-advertenties worden weergegeven op YouTube of op een verzameling sites en apps in het Google Display Netwerk (GDN). Deze advertenties kunnen ook worden weergegeven in YouTube-video's die zijn ingesloten in andere sites of apps. Ze kunnen ook worden weergegeven in YouTube-apps voor Android en iOS, m.youtube.com (op iPad en Android) en op gekoppelde tv's.

Kijkers kunnen de videoadvertentie na vijf seconden overslaan. Als ze de videoadvertentie niet overslaan, neemt het aantal YouTube-videoweergaven toe wanneer de kijker dertig seconden van de videoadvertentie bekijkt (of de gehele video als deze minder dan dertig seconden duurt) of interactie heeft met uw video, afhankelijk van wat het eerst gebeurt. Video-interacties omvatten klikken om uw website te bezoeken en klikken op call-to-action-overlays (CTA), kaarten en begeleidende banners. Als u het aantal weergaven op YouTube belangrijk vindt, kunt u het best video's maken die ten minste twaalf seconden duren. YouTube Analytics houdt geen weergaven van minder dan tien seconden bij.

TrueView InStream-advertenties kunnen worden gemaakt met Google Ads.

VPAID is niet toegestaan op YouTube.

Overzicht van items

Vereist/optioneel TrueView-veiling
Waar advertenties worden weergegeven N.v.t. YouTube-video's
Sites en apps van videopartners in het Display Netwerk
URL YouTube-video Vereist De video moet worden geüpload naar YouTube
Begeleidend item Optioneel, YouTube of GDN
  • 300 x 60 jpg, gif of png
  • Bekijk de volledige specificaties.
  • 300 x 250 Video Wall wordt weergegeven op YouTube als er geen begeleidende advertentie is geleverd.
  • 150 KB
Zichtbare URL Vereist Vereist door de AdWords-gebruikersinterface. Het domein wordt weergegeven in de live-video.
Uiteindelijke URL Vereist De bestemming kan uw website of YouTube-video of -kanaal zijn.

YouTube-video-instellingen

Videovereisten: Moet worden geüpload naar YouTube (video-URL verzenden).
De optie voor insluiten moet zijn ingeschakeld.
Moet openbaar of verborgen zijn.
Live streaming is niet toegestaan.
Minimale videoduur: Twaalf seconden wordt aanbevolen (zodat het aantal openbare weergaven wordt opgehoogd)
Maximale videoduur: Korter dan drie minuten wordt aanbevolen.

Als u het formaat van uw video vóór het uploaden aanpast op basis van de praktische tips van Google, ziet uw video er op YouTube beter uit.

Bekijk onze Help-pagina's over het uploaden van uw video, geaccepteerde bestandsindelingen en resoluties en beeldverhoudingen.

Als u wilt dat uw video niet los van de advertentie kan worden gebrowsed of gevonden, kunt u uw video verbergen.

Rapportagestatistieken en tracking van derden

Gegevens bijhouden in YouTube-videocontent

Klik hier voor meer informatie over het bijhouden van prestaties van TrueView-videoadvertenties met een externe leverancier.

Begeleidende-banneradvertenties (optioneel)

Begeleidende-banneradvertenties brengen uw boodschap over en genereren extra kijkers op uw website. Wanneer u videovertoningen vergelijkt met begeleidende advertentievertoningen, moet u er rekening mee houden dat begeleidende-banneradvertenties niet worden weergegeven op alle YouTube-pagina's waarop InStream-advertenties worden weergegeven.

Call-to-action (CTA)

Een call-to-action spoort kijkers aan door te klikken naar uw website vanuit uw TrueView-videoadvertentie.

Overzicht van items

• Call-to-action-tekst: Tekst van tien tekens die mensen naar de website leidt die wordt gespecificeerd in de uiteindelijke URL. Dit veld is verplicht.
  • Koptekst: Vijftien tekens die worden weergegeven als de primaire tekstregel die uw product of service promoot.

Hoe een call-to-action werkt

Een call-to-action spoort kijkers aan door te klikken naar uw website. Een CTA kan worden weergegeven als een overlay op de video of als een extra klikdoel naast uw videoadvertentie.

Meer informatie over CTA-overlays.