TrueView In-stream -mainokset

TrueView In-Stream ‑mainosten toiminta

TrueView In-Stream ‑mainoksia näytetään YouTube-videoissa tai Google Display ‑verkoston sivustoilla ja sovelluksissa. Näitä mainoksia voidaan näyttää myös muille sivustoille tai muihin sovelluksiin upotetuissa YouTube-videoissa. Ne voivat näkyä myös Androidin tai IOS:n YouTube-sovelluksissa sekä m.youtube.com-sivustolla (iPadissa ja Androidissa) ja älytelevisioissa.

Katsojat voivat ohittaa videomainoksen viiden sekunnin kuluttua. Jos katsojat eivät ohita videomainosta, YouTube-videon katselukertojen määrä kasvaa, kun katsoja katsoo videomainosta 30 sekunnin ajan (tai koko videomainoksen, jos se kestää alle 30 sekuntia) tai on vuorovaikutuksessa videosi kanssa sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin. Videovuorovaikutuksia ovat verkkosivustolle siirtymiseen johtavat klikkaukset sekä toimintakehotuspeittokuvien, korttien ja täydentävien bannerien klikkaukset. Jos olet huolissasi YouTuben katselukertojen määrästä, videosta on suositeltavaa tehdä vähintään 12 sekunnin pituinen. YouTube Analytics ei seuraa alle 10 sekunnin mittaisia katselukertoja.

TrueView In-Stream ‑mainoksia voi luoda Google Adsissa.

VPAID ei ole sallittu YouTubessa.

Sisällön yleiskuvaus

Pakollinen/Valinnainen TrueView-huutokauppa
Missä mainoksia näytetään? Ei käytössä YouTube-videot
Videokumppanien sivustot ja Display-verkoston sovellukset
YouTube-videon URL-osoite Pakollinen Video on ladattava YouTubeen.
Täydentävä mainos Valinnainen, YouTube tai Google Display ‑verkosto
  • 300 x 60 JPG, GIF tai PNG
  • Katso kaikki vaatimukset.
  • 300 x 250 ‑videoseinä näytetään YouTubessa, ellei ole annettu täydentävää mainosta.
  • 150 kt
Näkyvä URL-osoite Pakollinen AdWords-käyttöliittymä edellyttää tätä. Verkkotunnus näytetään toistettavassa videossa.
Lopullinen URL Pakollinen Kohde voi olla sivustosi tai YouTube-video tai -kanava.

YouTube-videon asetukset

Videoon liittyvät vaatimukset: On oltava YouTubeen siirretty (lähetä videon URL-osoite).
Upottamista on tuettava.
Täytyy olla julkinen tai piilotettu.
Aitoa suoratoistoa ei sallita.
Videon vähimmäispituus: Suositus on 12 sekuntia (jotta julkisten katselukertojen määrä kasvaa).
Videon enimmäispituus: Suositus on alle 3 minuuttia.

Videosi näyttää paremmalta YouTubessa, jos muutat sen koon YouTuben parhaiden käytäntöjen suositusten mukaiseksi ennen lataamista.

Ohjesivuillamme on lisätietoja videon lataamisesta, hyväksytyistä tiedostomuodoista sekä resoluutioista ja kuvasuhteista.

Jos haluat, että videotasi voi katsella vain mainoksen kautta ja ettei se ole löydettävissä selaamalla tai muuten hakemalla, tee videostasi piilotettu.

Raportoinnin tiedot ja kolmannen osapuolen seuranta

Seuraaminen YouTube-videosisällössä

Lisätietoja TrueView-videomainosten tehokkuuden seurannasta kolmantena osapuolena toimivan palveluntarjoajan avulla on täällä.

Täydentävät bannerimainokset (valinnainen)

Täydentävien bannereiden avulla voit välittää viestisi ja houkutella lisää katsojia verkkosivustollesi. Kun vertaat videoiden näyttökertoja täydentävien mainosten näyttökertoihin, muista, että täydentäviä bannerimainoksia ei näytetä kaikilla YouTube-sivuilla, joilla näytetään In-Stream-mainoksia.

Toimintakehotus

Toimintakehotus kannustaa katsojia klikkaamaan TrueView-videomainoksessa olevaa verkkosivustollesi ohjaavaa linkkiä.

Sisällön yleiskatsaus

• Toimintakehotuksen teksti: 10 merkin pituinen teksti, joka ohjaa käyttäjät lopullista URL-osoitetta vastaavalle verkkosivustolle. Tämä kenttä on pakollinen.
  • Otsikkoteksti: 15 merkin pituinen teksti, joka näkyy ensimmäisenä tekstirivinä ja jolla voit mainostaa tuotettasi tai palveluasi.

Näin toimintakehotus toimii

Toimintakehotus kannustaa katsojia klikkaamaan verkkosivustollesi ohjaavaa linkkiä. Se voi näkyä peittokuvana videossa tai klikkauskohteena videomainoksen rinnalla.

Lue lisätietoja toimintakehotuspeittokuvista.