TrueView In-stream-annoncer

Sådan fungerer TrueView In-stream-annoncer

TrueView In-stream-annoncer kører i videoer på YouTube eller på en samling af websites og apps på Google Displaynetværket (GDN). Disse annoncer kan også vises i YouTube-videoer, der er integreret i andre websites eller apps. De kan også vises i YouTube-apps til Android og iOS, på m.youtube.com (på iPad og Android) og på tilsluttede tv'er.

Seerne kan vælge at springe videoannoncen over efter fem sekunder. Hvis seeren ikke springer over videoannoncen, tæller det som en YouTube-videoafspilning, når vedkommende engagerer sig med videoannoncen eller ser mindst 30 sekunder af den (eller det hele, hvis videoannoncen er kortere end 30 sekunder), alt efter hvad der kommer først. Videointeraktion er f.eks. klik for at besøge dit website, overlejringer med opfordring til handling (CTA, Call-to-action), kort og ledsagende bannere. Hvis antallet af afspilninger på YouTube har stor betydning for dig, anbefaler vi, at dine videoer varer mindst 12 sekunder. YouTube-analyse sporer ikke visninger, der varer under ti sekunder.

TrueView In-stream-annoncer kan oprettes ved hjælp af Google Ads.

VPAID er ikke tilladt på YouTube.

Oversigt over aktiver

Påkrævet/valgfrit TrueView-auktion
Her vises annoncerne Ikke tilgængelig YouTube-videoer
Videopartnerwebsites og apps på Displaynetværket
YouTube-videoens webadresse: Påkrævet Videoen skal uploades til YouTube
Ledsagende Valgfrit, YouTube eller GDN
  • JPG, GIF eller PNG i formatet 300 x 60
  • Se de fulde specifikationer.
  • Der vises en videovæg i formatet 300 x 250 på YouTube, hvis der ikke angives en ledsagende annonce.
  • 150 kB
Annonceret webadresse Påkrævet Påkrævet af brugergrænsefladen i AdWords. Domænet vises i livevideoen.
Endelig webadresse Påkrævet Destinationen kan være dit website eller din YouTube-video eller -kanal.

YouTube-videoindstillinger

Krav til video: Skal uploades til YouTube (send videowebadressen)
Skal tillade integration
Skal være offentlig eller skjult
Såkaldt "true streaming" er ikke tilladt
Minimal videolængde: Vi anbefaler 12 sekunder (så det tælles med i det offentlige visningstal)
Maksimal videolængde: Vi anbefaler en længde på under tre minutter

Hvis du ændrer størrelsen på din video ud fra YouTubes anbefalinger til optimale løsninger, inden du uploader den, kommer din video til at se bedre ud på YouTube.

Få flere oplysninger om, hvordan du uploader din video, om accepterede filformater, opløsninger og billedformater i Hjælp til YouTube.

Hvis du ønsker, at folk kun skal kunne gennemse eller søge efter din annonce, men ikke din video, kan du skjule din video.

Rapporteringsvariabler og tredjepartssporing

Sporing i YouTube-videoindholdet

Klik her for at få flere oplysninger om, hvordan du sporer dine TrueView-videoannoncers effektivitet hos en tredjepartsleverandør.

Ledsagende bannerannoncer (valgfrit)

Ledsagende bannere hjælper med at formidle din besked og skaber flere seere til dit website. Når du sammenligner videoeksponeringer med ledsagende eksponeringer, skal du huske, at ledsagende bannerannoncer vises ikke på alle YouTube-sider, hvor In-stream-annoncer bliver vist.

Opfordring til handling (CTA, call-to-action)

En opfordring til handling (CTA, call-to-action) tilskynder seerne til at klikke videre til dit website fra din TrueView-videoannonce.

Oversigt over aktiver

• Tekst til opfordring til handling: Tekst på ti tegn, der leder folk til websitet, der er angivet i den endelige webadresse. Dette felt er påkrævet.
  • Overskrift: Tekst på 15 tegn, der vises som den primære tekstlinje, som promoverer dit produkt eller din tjeneste.

Sådan fungerer en opfordring til handling

En opfordring til handling opfordrer seerne til at klikke videre til dit website. Den kan vises som overlejring på video eller som et yderligere klikmål ved siden af ​​din videoannonce.

Få flere oplysninger om overlejringer med opfordring til handling.