Geverifieerde adverteerders en merken toevoegen aan uw lijst met bedrijven

Geverifieerde adverteerders zijn mogelijk niet beschikbaar voor uw Ad Manager-netwerk.

U kunt geverifieerde adverteerders en merken toevoegen aan uw lijst met bedrijven. Alleen de adverteerders en merken die u aan uw lijst van bedrijven toevoegt, zijn beschikbaar voor gebruik in uw netwerk.

De lijst met geverifieerde adverteerders wordt via het systeem gemaakt en onderhouden om te zorgen dat elke adverteerder aan een echte organisatie is gekoppeld. Deze zijn niet hetzelfde als de bedrijven die u handmatig aan uw netwerk toevoegt. Geverifieerde adverteerders worden toegewezen tussen Ad Exchange en Ad Manager.

Geverifieerde adverteerders kunnen worden gebruikt om uniforme uitsluitingen te maken en nauwkeurigere rapporten uit te voeren die per adverteerder moeten worden gespecificeerd. Zo kunt u een rapport uitvoeren voor de opbrengst van Ad Manager en Ad Exchange dat is opgesplitst per geverifieerde adverteerder.

Geverifieerde adverteerders kunnen ook worden gebruikt om advertentiemateriaal te beperken in privéveilingen en voorkeursdeals. Wanneer een geverifieerde adverteerder is toegevoegd aan een deal, mag alleen advertentiemateriaal van die adverteerder worden weergegeven voor die deal. Bekijk meer informatie over beperkingen voor advertentiemateriaal.

Merken zijn onderliggende elementen van bovenliggende adverteerders, waarmee u over gedetailleerdere blokkeringsopties beschikt. Een voorbeeld van een relatie tussen een adverteerder en een merk kan een levensmiddelenbedrijf zijn (de adverteerder) en een specifiek graanproduct dat ze produceren (het merk).

Als u een adverteerder wilt gebruiken die niet voorkomt op de lijst, neemt u contact op met uw accountmanager en laat u deze weten dat u de adverteerder wilt toevoegen.

Een geverifieerde adverteerder of een geverifieerd merk toevoegen

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Bedrijven.
  3. Klik op Nieuw bedrijf en selecteer Adverteerder.
  4. Begin te typen in het veld Geverifieerde adverteerder om een geverifieerde adverteerder of een geverifieerd merk in onze database te zoeken. De naam van de adverteerder/het merk wordt automatisch toegevoegd aan het veld Naam en kan zo nodig worden aangepast.
  5. (Optioneel) Als uw netwerk gebruikmaakt van Teams, kunt u gebruikers toegang geven door een teamkoppeling toe te voegen.
    Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.
  6. (Optioneel) Voeg in Aanvullende instellingen labels aan de adverteerder/het merk toe en neem algemene informatie voor het bedrijf op, zoals een externe ID, telefoonnummer, faxnummer, e-mailadres en adres.
  7. Klik op Opslaan.

Een bestaande Ad Manager-adverteerder koppelen aan een geverifieerde adverteerder

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Bedrijven.
  3. Klik op het dropdownmenu Type boven de lijst met bedrijven en selecteer Adverteerder om alleen bedrijven weer te geven van het type Adverteerder. Zoek naar de adverteerder die u wilt bevestigen of bewerken.

Geverifieerde adverteerders kunnen alleen worden toegevoegd aan bedrijven van het type Adverteerder. Andere typen bedrijven worden weergegeven als 'N/A' in deze kolom en kunnen niet worden bewerkt.

4. Check de waarde in de kolom Geverifieerde adverteerder. Als deze bevat:
    • Als er een voorgestelde adverteerder is die overeenkomt met de Ad Manager-adverteerder, klikt u op Ja om de suggestie te accepteren. U bent klaar.

• Als er een voorgestelde adverteerder is die niet overeenkomt, klikt u op Nee en gaat u verder met de volgende stap.

• Als de cel leeg is of als er een geverifieerde adverteerder is die u wilt wijzigen, gaat u verder met de volgende stap.

5. Klik om het veld naast de naam van de adverteerder te bewerken in de kolom Geverifieerde adverteerder.
  6. Begin met typen om een geverifieerde adverteerder in onze database te zoeken. Uw selectie wordt automatisch opgeslagen.