Om Comparison Shopping Service Center

About Comparison Shopping Service Center [Hero Image]

I länder med CSS-program (produktjämförelsetjänster) deltar säljare i Shopping-annonser via en eller flera produktjämförelsetjänster. Vissa produktjämförelsetjänster hanterar produktdata och kampanjer åt säljaren, medan andra erbjuder säljaren verktyg för att hantera innehållet själv.

Med CSS Center (Comparison Shopping Service Center) kan produktjämförelsetjänster få en överblick över sin verksamhet, hantera säljarkonton, se resultatdata och utforska möjligheter för de säljare de företräder.

Fördelar

Med CSS Center kan produktjämförelsetjänster

1. få tillgång till alla Merchant Center-konton som du hanterar via en enda ingång
  2. få tillgång till sammanställd information för alla tillhörande konton
  3. göra en djupdykning i specifika CSS-domäner
  4. identifiera potentiella problem på övergripande nivå och granska orsakerna till underkännande
  5. hantera CSS-användare och kontrollera åtkomsten till anslutna CSS-domäner och säljare
  6. göra det möjligt för CSS att delta i möjligheten för CSS-produktsidor.

Kvalificering

Alla produktjämförelsetjänster som har registrerat sig som en produktjämförelsetjänst på Google har åtkomst till CSS Center.

Läs mer om hur du registrerar dig som produktjämförelsetjänst

Så fungerar det

CSS Center är en kostnadsfri plattform där du kan se en sammanställning av de säljarkonton du hanterar, granska kontoaktivitet och hantera viktiga inställningar.

Funktioner

Program- och policykrav

Om du vill använda CSS Center måste du följa vissa riktlinjer och krav, bland annat följande:

Observera att separata policykrav gäller när du använder Merchant Center.