Over Comparison Shopping Service Center

About Comparison Shopping Service Center [Hero Image]

In landen van de Europese Economische Ruimte (EER), in het Verenigd Koninkrijk en in Zwitserland nemen verkopers deel aan Shopping-advertenties via een of meer services voor prijsvergelijking (Comparison Shopping Service, CSS) die ze zelf kunnen kiezen. Sommige CSS'en beheren productgegevens en campagnes namens de verkoper, terwijl andere tools bieden waarmee verkopers zelf hun instellingen kunnen beheren.

Met Comparison Shopping Service Center (CSS Center) kunnen CSS'en een overzicht van hun bedrijf krijgen, verkopersaccounts beheren, prestatiegegevens bekijken en mogelijkheden verkennen voor de verkopers die ze vertegenwoordigen.

Voordelen

Comparison Shopping Service Center [Benefits Cards]

Met CSS Center kunnen CSS'en:

1. Toegang krijgen tot Merchant Center-accounts via één toegangspunt
  2. Toegang krijgen tot verzamelde gegevens wanneer alle gekoppelde accounts worden weergegeven
  3. Gedetailleerde informatie over elk specifiek CSS-domein bekijken
  4. Mogelijke problemen op een verzameld niveau aanwijzen en de redenen voor afkeuring onderzoeken
  5. CSS-gebruikers beheren en de toegang tot gelinkte CSS-domeinen en gekoppelde verkopers bepalen

Criteria

Alle CSS'en die zich als CSS hebben aangemeld op Google, hebben toegang tot CSS Center. Houd er rekening mee dat het CSS-programma beperkt is tot de Europese Economische Ruimte (EER), het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Meer informatie over hoe u zich aanmeldt als service voor prijsvergelijking

Hoe het werkt

CSS Center is een gratis platform waarop u een totaaloverzicht kunt bekijken van de verkopersaccounts die u beheert, accountactiviteit controleert en belangrijke instellingen beheert.

Functies

• CSS-accountnavigatie: navigeer door uw CSS-groepsaccount, inclusief alle gelinkte CSS-domeinen
  • Navigatie in het verkopersaccount: bekijk al uw gekoppelde verkopersaccounts, inclusief subaccounts voor MCA's, en open deze accounts in Google Merchant Center via CSS Center
  • Accountbeheer: maak labels om uw accounts eenvoudig te beheren
  • Gebruikersbeheer: bekijk en bewerk gebruikers en contacten voor uw CSS-account en beheer de toegang van CSS-gebruikers tot gekoppelde Merchant Center-accounts vanaf één centrale locatie.

Meer informatie over accounttypen in Comparison Shopping Service Center

Programma- en beleidsvereisten

Als u CSS Center wilt gebruiken, moet u voldoen aan bepaalde beleidsregels en vereisten, waaronder:

Houd er rekening mee dat er afzonderlijke beleidsvereisten van toepassing zijn op het gebruik van Merchant Center.

Hulp nodig? Klik hier om contact op te nemen met het supportteam van CSS Center.