Om Comparison Shopping Service Center

About Comparison Shopping Service Center [Hero Image]

I lande, der er med i programmet for prissammenligningstjenester (CSS) deltager sælgere i Shopping-annoncer via en eller flere prissammenligningstjenester, som de vælger. Nogle prissammenligningstjenester administrerer produktdata og kampagner på vegne af sælgeren, mens andre leverer værktøjer, så sælgeren selv kan stå for administrationen.

Med Comparison Shopping Service Center (CSS Center) kan prissammenligningstjenester få et overblik over deres virksomhed, administrere sælgerkonti, se effektivitetsdata og undersøge muligheder for de sælgere, de repræsenterer.

Fordele

Med CSS Center kan CSS'er:

1. Få adgang til alle de Merchant Center-konti, du administrerer, via ét enkelt indgangspunkt.
  2. Få adgang til samlede oplysninger, når de ser på alle tilknyttede konti.
  3. Få detaljerede oplysninger om et hvilket som helst specifikt CSS-domæne.
  4. Identificere potentielle problemer på et overordnet niveau og undersøge årsagerne til afvisning.
  5. Administrere CSS-brugere og adgang til tilknyttede CSS-domæner samt tilknyttede sælgere.
  6. Give CSS'en adgang til at deltage i muligheden for CSS-produktsider.

Kvalificering

Alle CSS'er, der er tilmeldt som CSS på Google, har adgang til CSS Center.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig som prissammenligningstjeneste

Sådan fungerer det

CSS Center er en gratis platform, hvor du kan få et samlet overblik over de sælgerkonti, du administrerer, gennemgå kontoaktivitet og administrere vigtige indstillinger.

Egenskaber

Program- og politikkrav

Hvis du vil bruge CSS Center, skal du overholde visse politikker og krav, bl.a.:

Bemærk, at der gælder separate politikkrav for brug af Merchant Center.