(Tjeneste for prissammenligning) Slik løser du problemer med ulike produktlandingssider

Du har hatt tilgang til å vise sammenligningssider for produkter på Google, men har fått en advarsel eller blitt utestengt på grunn av denne feilen

På denne siden

Hvorfor oppstår dette problemet?

På én eller flere av produktsidene dine fører landingssidene for hovedtilbudet eller sammenligningssidene for produkter som er sendt inn til Google, kundene til et annet produkt enn det som er sendt inn til Google. Når kundene klikker på sammenligningssidene for produkter på Google og deretter på hovedtilbudet på nettstedet ditt, forventer de å bli viderekoblet til en produktside spesielt for produktet som vises på Google.

Her er noen mulige årsaker til dette bruddet:

• Du har oppgitt feil nettadresse for sammenligningssiden for produktet og/eller hovedtilbudet i produktinformasjonen.
  • Du har tatt med feil nettadresse for hovedtilbudet på nettstedet ditt.
  • Det mangler noen viktige elementer ved produktet på sammenligningssiden for produktet eller landingssiden for hovedtilbudet, for eksempel tittel, beskrivelse og bilde. Merk at tittelen, beskrivelsen og bildene som er oppført på landingssiden for produktet, ikke alltid trenger å samsvare nøyaktig med innholdet i produktinformasjonen – men elementene må vise til det samme produktet.
  • Produktet er ikke på lager, og nettstedet viderekobler brukeren til en side med et lignende produkt.

Når du sender inn produktinformasjon, må du sørge for at den oppfyller følgende kriterier:

Finn ut mer om kravene til sammenligningssider for produkter.

Du skal ha mottatt en advarsel der du bes om å oppdatere sammenligningssidene for produkter og/eller landingssidene for hovedtilbud innen en viss dato, slik at de fører til de riktige produktspesifikke landingssidene.

Slik løser du problemet

1. Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
  • Se om det finnes et gjennomgående problem i produktinformasjonen som kan være årsaken til problemet.
  • Test noen av linkene dine med verktøyet for gjennomgang av nettadresse, som er tilgjengelig via Google Search Console, før du sender inn de nye produktene. Hvis du sender inn mange nye produktsider, kan du bruke dette verktøyet på et par linker for å prøve å oppdage eventuelle problemer før du sender inn produktinformasjonen.
  • Sørg for å oppdatere produktinformasjonen og linker på sammenligningssiden for produktet samtidig. Bruk API-et for tjenesten for prissammenligning til å oppdatere produktinformasjonen med én gang.
  1. Når du har løst problemet, må du oppdatere produktinformasjonen og sammenligningssidene for produkter med de riktige linkene.