(Hintavertailupalvelu) Korjausohje: Tuotteella eri laskeutumissivu

Olet joko saanut huomautuksen liittyen hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymiseen Googlessa tai tuotesivut on jäädytetty tämän virheen vuoksi

Sisällys

Ongelman syy

Googlelle ilmoitetut hintavertailupalvelun tuotesivut tai päätarjouksen laskeutumissivut ohjaavat asiakkaat muuhun kuin Googlelle ilmoitettuun tuotteeseen. Ongelma koskee yhtä tai useampaa tuotesivua. Kun asiakas klikkaa ensin hintavertailupalvelun tuotesivua Googlessa ja sen jälkeen päätarjousta sivustollasi, hän odottaa päätyvänsä Googlessa näkyvän tuotteen tuotesivulle.

Tämän rikkomuksen syy on yleensä jokin seuraavista:

• Tuotetiedoissa on ilmoitettu väärä hintavertailupalvelun tuotesivun ja/tai päätarjouksen URL-osoite.
  • Lisäsit sivustollesi virheellisen päätarjouksen URL-osoitteen.
  • Hintavertailupalvelun tuotesivulta tai päätarjouksen laskeutumissivulta puuttuu tuotteen olennaisia elementtejä, kuten nimi, kuvaus ja kuva. Huomaa, että tuotteen laskeutumissivulla olevan nimen, kuvauksen ja kuvien ei aina tarvitse olla identtisiä tuotetietojen sisällön kanssa, mutta niiden pitäisi viitata samaan tuotteeseen.
  • Tuote on loppu, ja sivusto uudelleenohjaa samanlaisen tuotteen sivulle.

Varmista seuraavat asiat, kun ilmoitat tuotetietoja:

Lue lisää hintavertailupalvelun tuotesivun vaatimuksista.

Lähetimme sinulle huomautuksen, jossa pyysimme sinua päivittämään tiettyyn päivämäärään mennessä hintavertailupalvelun tuotesivut ja/tai päätarjouksen laskeutumissivut niin, että ne ohjaavat oikein tuotekohtaisille laskeutumissivuille.

Näin korjaat ongelman

1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
  • Katso, onko tuotetiedoissa jokin yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa ongelman.
  • Testaa ennen uusien tuotteiden lisäämistä osa linkeistäsi URL-tarkastustyökalulla, joka on saatavilla Google Search Consolessa. Jos lisäät paljon uusia tuotesivuja, voit käyttää tätä työkalua muutamiin linkkeihin, jotta löydät ongelmat ennen tuotetietojen lähettämistä.
  • Päivitä tuotetiedot ja hintavertailupalvelun tuotesivun linkit yhtä aikaa. Päivitä tuotetiedot välittömästi CSS APIn avulla.
  1. Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä oikeat linkit tuotetietoihin ja hintavertailupalvelun tuotesivuille.