(CSS) Sådan løser du problemet: anden landingsside for produktet

Din deltagelse i muligheden for at vise CSS-produktsider på hele Google har enten modtaget en advarsel eller er blevet suspenderet på grund af denne fejl

På denne side

Derfor opstår dette problem

De indsendte CSS-produktsider eller landingssider for dine overskriftstilbud fører på en eller flere af dine produktsider kunderne til et andet produkt i stedet for dem, der er indsendt til Google. Når kunderne klikker på dine CSS-produktsider på Google og derefter på overskriftstilbuddet på dit website, forventer de at blive omdirigeret til en produktside, der er dedikeret til det produkt, som vises på Google.

Her er nogle almindelige årsager til denne overtrædelse:

• Du har angivet en forkert webadresse for CSS-produktsiden og/eller webadressen for overskriftstilbuddet i dine produktdata.
  • Du har angivet en forkert webadresse for overskriftstilbuddet på dit website.
  • En CSS-produktside eller en landingsside for et overskriftstilbud mangler nogle af produktets vigtigste elementer, f.eks. titel, beskrivelse og billede. Bemærk, at titlen, beskrivelsen og billedet, der er angivet for dit produkt på landingssiden, ikke altid behøver at være identisk med indholdet i dine produktdata, men de skal henvise til det samme produkt.
  • Produktet er ikke på lager, og websitet omdirigerer til en side med et lignende produkt.

Når du indsender dine produktdata, skal du sørge for følgende:

Få flere oplysninger om kravene til CSS-produktsider.

Du burde have modtaget en advarsel, hvor du bliver bedt om at opdatere dine CSS-produktsider og/eller landingssider for overskriftstilbud, så de fører til korrekte produktspecifikke landingssider inden en bestemt dato.

Sådan løser du problemet

1. Tjek din opdateringsproces for at se, hvad der kan være årsag til problemet:
  • Se efter et gennemgående problem i dine produktdata, der kan være skyld i problemet.
  • Test nogle af dine links ved hjælp af værktøjet til undersøgelse af webadresser, som er tilgængeligt via Google Search Console, før du indsender nye produkter. Hvis du indsender mange nye produktsider, kan brugen af dette værktøj på et par enkelte links hjælpe dig med at opdage problemer, før du indsender produktdata.
  • Sørg for at opdatere dine produktdata og links på din CSS-produktside på samme tid. Brug CSS API til at opdatere dine produktdata med det samme.
  1. Når du har løst problemet, skal du opdatere dine produktdata og dine CSS-produktsider med de korrekte links.