On es pot mostrar el contingut

Si el vostre contingut s'accepta per publicar-lo externament, tothom que accedeixi als productes de Google, com ara la Cerca i Maps, podrà veure'l juntament amb el nom i la foto de perfil que es mostren a la pàgina Sobre mi.

Si no voleu compartir la vostra experiència, imatges o vídeos ni la ubicació on s'han fet, no feu servir aquest servei per publicar-los. Si suprimiu una contribució o el vostre compte, es mantindran les dades de posicionament d'imatges i les millores de dades de mapes fetes a partir d'aquesta contribució, però deixaran d'estar associades al vostre compte.

El contingut que envieu per publicar-lo a Google Maps ha de complir la política de contingut generat per l'usuari de Maps, la política de contingut restringit i contingut prohibit i la política de criteris sobre fotos i vídeos. Un cop publicat, el contingut es pot mostrar en diversos productes i serveis de Google, com ara Google Maps, Street View, Google Earth, Google My Business i la Cerca de Google, entre d'altres.

És possible que el contingut publicat, juntament amb el vostre nom i foto de perfil, també es mostrin en llocs web de tercers que utilitzen widgets integrats de Google o l'API de Google Maps Platform.