Fjernet og afvist indhold på grund af politikovertrædelser

I nogle tilfælde fjerner vi indhold, når der identificeres overtrædelser af politikken for brugergenereret indhold i Google Maps ("indholdspolitikken"). Indholdspolitikken gælder også adfærd, der ikke direkte kan relateres til indhold. Hvis vi identificerer dit indhold eller din adfærd som en overtrædelse af en politik, kan dit indhold blive fjernet.

Hvad sker der, når dit indhold eller din redigering fjernes eller afvises på grund af politikovertrædelser?

Du får muligvis besked, når indhold fjernes eller afvises på grund af en politikovertrædelse. I de fleste tilfælde fortæller vi dig også følgende:

• Hvilket indhold der er blevet fjernet eller afvist
  • Hvorfor det er blevet fjernet eller afvist
  • Dine muligheder

Selvom dit indhold er blevet fjernet eller afvist på grund af en politikovertrædelse, kan det stadig være tilgængeligt på din Google Maps-profil, men det vil muligvis blive markeret som "Ikke uploadet", "Privat", "Ikke accepteret" eller lignende. I nogle tilfælde kan dit indhold eller dine redigeringer blive slettet fuldstændigt som følge af juridiske krav eller på grund af overtrædelsens alvorligheden.

Hvis du mener, at vi har taget fejl, kan du muligvis redigere og uploade dit indhold igen eller appellere fjernelsen eller afvisningen af indholdet.

Gentagne eller alvorlige overtrædelser kan medføre begrænsninger i din funktionsadgang. Hvis du mener, at vi har taget fejl, kan du i visse tilfælde muligvis appellere beslutningen om begrænsning af funktionsadgang.

Dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig med at bidrage til Google Maps, så husk at gøre følgende:

1. Sørg for, at dit indhold følger vores politikker. Sæt dig ind i vores indholdspolitikker.
  2. Når du har læst vores politikker, kan du redigere dit indhold og uploade det igen. Hvis du mener, at vi har taget fejl, kan du muligvis appellere beslutningen. Få flere oplysninger om appelprocessen.

Fjernet og afvist indhold af andre årsager

Vi kan også fjerne indhold eller redigeringer af årsager, der ikke er i strid med politikkerne, hvis følgende er tilfældet: