Geavanceerd beheer van mobiele apparaten instellen

Over geavanceerd beheer van mobiele apparaten

Deze functie is niet beschikbaar in de gratis versie van Cloud Identity.

Gebruik geavanceerd beheer om wachtwoorden af te dwingen op apparaten, controle te krijgen over apparaatbeleid, apps op Android en Apple® iOS®-apparaten te beheren en gegevens te kunnen wissen van apparaten. Zie Cloud Identity-versies vergelijken voor een volledige lijst met functies.

De manier waarop u geavanceerd beheer instelt, verschilt op Android- en iOS-apparaten. Voor Android-apparaten moet u 'Beheer van Android-apps' inschakelen en voor iOS-apparaten moet u een Apple Push Certificate instellen. Android- en iOS-gebruikers worden gevraagd een Device Policy-app of profiel te installeren, zodat u hun apparaten kunt beheren.

Voordat u begint

• Bekijk welke apparaten worden ondersteund: Ondersteunde apparaten zijn onder andere apparaten met Android en Apple® iOS®, en apparaten waarop Microsoft Exchange® ActiveSync® wordt gebruikt (alleen G Suite). Zie Minimale apparaatvereisten voor meer informatie.
  • Orden uw gebruikers: Gebruik organisatie-eenheden om verschillende instellingen toe te passen op groepen gebruikers. U kunt bijvoorbeeld meldingen ​​op het vergrendelingsscherm toestaan voor managers, maar niet voor andere werknemers. Zie Beleid toepassen op verschillende gebruikers voor meer informatie.
  • Informeer uw gebruikers: Laat uw gebruikers weten dat u de mobiele apparaten gaat beheren die ze gebruiken op het werk. Vertel ze over het beleid dat u gaat gebruiken en hoe ze hun apparaten kunnen inschrijven.