1. Voorbereiden om Password Sync te gaan gebruiken

Voordat u met Password Syncbegint, moet u controleren of u voldoet aan de systeemvereisten. Stel dan de domeincontrollers in.

U bent nu bij stap 1 van 7

Stap 1: Voldoen aan de systeemvereisten

U heeft het volgende nodig om Password Sync te gebruiken:

• Microsoft Windows Server 2008, 2012, 2016, 2019 of 2022

Windows Server Core-installaties worden ondersteund, maar moeten worden geïnstalleerd en geconfigureerd via de opdrachtregel. Bekijk Password Sync installeren en configureren vanaf de opdrachtregel.

• Microsoft Active Directory Domain Services (AD DS)

Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS) wordt niet ondersteund.

Stap 2: Uw domeincontrollers instellen

U moet Password Sync installeren op alle domeincontrollers. Op de domeincontrollers moet ook een ondersteunde versie van Windows Server worden uitgevoerd (de versie van het Active Directory-schema en het functionele niveau ervan zijn niet belangrijk).

Zorg dat de domeincontrollers toegang hebben tot de juiste URL's en poorten:

1. Ga naar Een toelatingslijst met hostnamen instellen voor Google Workspace.
  2. Voer stap 1 uit om de verbindingspoorten te openen.
  3. Sta in stap 2 de URL's toe voor URL's op het hoogste niveau.
  4. Voer stap 3 en 4 uit om het IP-adresbereik van Google te bekijken en controles toe te staan.

Stap 3: Beheerde Google-accounts maken voor uw gebruikers

Bekijk Opties voor het toevoegen van gebruikers voor informatie over hoe u gebruikersaccounts kunt toevoegen.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.