Videoiden striimaus Chromecast-yhteensopivista sovelluksista televisioon

Striimaamalla suosikkisovelluksesi televisioon voit nauttia niistä isolle näytölle optimoituina. Voit käyttää mobiililaitetta tai tablettia kaukosäätimenä ja ohjata niiden avulla esimerkiksi toistoa ja äänenvoimakkuutta Google Home ‐sovelluksella.

Ennen striimauksen aloittamista

1. Yhdistä mobiililaite, tabletti tai tietokone Wi-Fi-verkkoon.
  2. Striimaukseen käytettävän mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen täytyy olla yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin tai Chromecast Built-In ‑television kanssa.
  3. Tarvitset Chromecast-yhteensopivan sovelluksen uusimman version. Voit tarkistaa käytössä olevan sovellusversion ja saatavilla olevat päivitykset Google Play Kaupassa tai Apple App Storessa.

Sisällön striimaus Chromecast-yhteensopivasta sovelluksesta televisioon

1. Varmista, että striimaukseen käytettävä mobiililaite, tabletti tai tietokone on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin tai Chromecast Built-In ‑television kanssa.
  2. Avaa Chromecast-yhteensopiva sovellus.
  3. Kosketa Cast-painiketta Inactive cast extension .
    • Huom. Cast-painikkeen sijainti voi vaihdella Chromecast-yhteensopivien sovellusten välillä.
  4. Valitse laite, johon haluat striimata sisältöä.
  5. Kun yhteys on muodostettu, Cast-painikkeen valo palaa tasaisena. Näin tiedät, että yhteys on muodostettu.
  6. Nyt voit striimata videoita, elokuvia ja TV-ohjelmia suoraan televisioosi.
  7. Voit lopettaa striimauksen koskettamalla Cast-painiketta ja sitten Katkaise yhteys.

Jos tarvitset lisää apua Android-puhelinten kanssa, lue Musiikin ja videon striimaus puhelimesta laitteelle.

Videoiden striimaus Chromecast-yhteensopivista sovelluksista iOS 13 ‑laitteilla

1. Varmista, että striimaukseen käytettävä mobiililaite, tabletti tai tietokone on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin tai Chromecast Built-In ‑television kanssa.
  2. Avaa Chromecast-yhteensopiva sovellus.
  3. Jos sovellus pyytää oikeutta käyttää sijaintia, valitse Kyllä.
    1. Jotkut Cast-yhteensopivat sovellukset voivat pyytää oikeutta käyttää sijaintia ja eivät välttämättä voi striimata, jos sijainnin käyttöoikeuksia ei anneta.
  4. Kosketa Chromecast-yhteensopivassa sovelluksessa Cast-painiketta Inactive cast extension .
    1. Cast-painikkeen sijainti voi vaihdella Chromecast-yhteensopivien sovellusten välillä.
  5. Valitse laite, johon haluat striimata sisältöä.
  6. Jos striimaus ei onnistu, sinun on ehkä odotettava, että Chromecast-yhteensopiva sovellus julkaisee uuden version, joka tukee striimausta iOS 13 ‑käyttöjärjestelmää käyttävillä iOS-laitteilla.

Striimaus saattaa olla käytettävissä myös kannettavalla tietokoneellasi Chromecast-yhteensopivien sovellusten verkkosivustojen kautta. Lisätietoja saat Chromecast-yhteensopivia sovelluksia ja välilehden suoratoistoa käsittelevästä artikkelistamme. Jos haluat striimata sisältöä Chromesta, varmista, että Chrome-selaimeen on asennettu Cast-painike.

Jos kodissasi on käytössä kaksi tai useampi erillistä verkkoa, Android-laitteesi saattaa vaihtaa verkosta toiseen automaattisesti signaalin vahvuuden perusteella. Tämä voi vaikuttaa Cast-painikkeen näkymiseen sovelluksissa.

Voit estää verkon automaattiset vaihdot Android-laitteen Wi-Fi-asetuksista "unohtamalla" muut Wi-Fi-verkot, niin Android-laitteesi pysyy samassa verkossa Chromecastin tai Chromecast Built-In ‑television kanssa.

Jos Chromecast-yhteensopivan sovelluksen käytössä esiintyy ongelmia, tutustu Chromecast-vianetsintävinkkeihin.

Mac OS ja OS X ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Windows on Microsoft Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iOS on Cisco Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Netflix-logo on Netflix, Inc:n tavaramerkki. Netflix on saatavilla tietyissä maissa. Saat lisätietoja osoitteesta www.netflix.com.