Få meldinger om besøkende fra ringeklokken på høyttalere eller skjermer

Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer kan varsle deg når noen ringer på Google Nest Doorbell eller en annen kompatibel ringeklokke. Hvis du har en smartskjerm, Chromecast eller Android TV kan du muligens også se hvem som er der.

1. Konfigurer produktene dine

Du må montere produktene og legge dem til i de respektive appene før du kan konfigurere meldinger om besøkende.

Merk: Det er ikke sikkert at meldinger om besøkende er tilgjengelig på alle ringeklokker fra tredjeparter som fungerer med Google. For å finne ut om dette er tilgjengelig på ringeklokken du har, bør du sjekke med produsenten.

1. Konfigurer høyttaleren eller skjermen.
  2. Montér ringeklokken i samsvar med veiledningen fra produsenten. Følg denne veiledningen for Nest Doorbell:
  3. Legg til ringeklokken i Google Home-appen.
    • Sørg for at ringeklokken er i samme hjem som høyttaleren eller skjermen. Ellers får du ikke meldinger om besøkende.
    • Hvis du har en Nest Doorbell, kan det hende den ble lagt til i Home-appen da du monterte den.

Slå på personlige resultater for høyttaleren eller skjermen. Merk: Hvis du har en skjerm, velger du Vis alltid automatisk.

2. Slå meldinger om besøkende av eller på

Nest Doorbell (batteri) og andre kompatible ringeklokker

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Ringeklokke.
  4. Slå Meldinger om besøkende av eller på

Merk: Du kan også bruke Ikke forstyrr for å slå av meldinger om besøkende midlertidig på Google-høyttaleren eller -skjermen din.

Nest Doorbell (med ledning)

Slik slår du på meldinger om besøkende:

1. Åpne Nest-appen app home icon.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon etterfulgt av Meldinger om besøkende. Da åpnes Google Home-appen.
  4. Når du blir bedt om det, følger du veiledningen i Google Home-appen for å fullføre konfigureringen.

For å slå av meldinger om besøkende, slå av varsler på skjermenDu kan også bruke Ikke forstyrr for å slå av meldinger om besøkende midlertidig på Google-høyttaleren eller -skjermen din.

3. Strøm video fra ringeklokken til skjermen eller TV-en din

Hvis du har konfigurert en smartskjerm i Google Home-appen, kan du se videoen fra ringeklokken på den. Med visse ringeklokker kan du også bruke Chromecast eller Android TV.