Ändra Wi-Fi-nätverk för Chromecast och Chromecast Audio

Chromecast- och Chromecast Audio-enheter kan bara komma ihåg ett wifi-nätverk i taget. Om du har bytt wifi-nätverk och enheten inte är ansluten till något wifi-nätverk för närvarande återställer du standardinställningarna och konfigurerar Chromecast eller Chromecast Audio i det nya nätverket.

Om din Chromecast eller Chromecast Audio är ansluten till ett befintligt wifi-nätverk men du vill ansluta den till ett nytt följer du stegen nedan:

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Enhetsinformation  följt av Wifi följt av Glöm det här nätverket.
  5. Du kommer tillbaka till startskärmen.
  6. Följ anvisningarna för att konfigurera Chromecast med Google TVChromecast (tredje generationen eller tidigare eller Chromecast Audio i ett nytt nätverk.