Endre Wi-Fi-nettverket for Chromecast eller Chromecast Audio

Chromecast- og Chromecast Audio-enheter kan bare huske ett Wi-Fi-nettverk om gangen. Hvis du har endret Wi-Fi-nettverket ditt og enheten ikke er koblet til Wi-Fi akkurat nå, kan du tilbakestille enheten til fabrikkstandard og konfigurere Chromecast eller Chromecast Audio på det nye nettverket.

Hvis Chromecast eller Chromecast Audio er koblet til et eksisterende Wi-Fi-nettverk, men du vil koble enheten til et nytt nettverk, følger du fremgangsmåten nedenfor:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Enhetsinformasjon  etterfulgt av Wi-Fi etterfulgt av Glem dette nettverket.
  5. Du kommer tilbake til startskjermen.
  6. Følg trinnene for å konfigurere Chromecast med Google TVChromecast (3. generasjon eller eldre) eller Chromecast Audio på et nytt nettverk.