Het wifi-netwerk voor Chromecast of Chromecast Audio wijzigen

Chromecast- en Chromecast Audio-apparaten kunnen maar 1 wifi-netwerk tegelijk onthouden. Als je je wifi-netwerk hebt gewijzigd en je apparaat momenteel niet is verbonden met een wifi-netwerk, zet je het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen en stel je de Chromecast of Chromecast Audio in op het nieuwe netwerk.

Als de Chromecast of Chromecast Audio is verbonden met een bestaand wifi-netwerk, maar je deze met een nieuw wifi-netwerk wilt verbinden, volg je de onderstaande stappen:

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je Chromecast.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik op Apparaatgegevens  en dan Wifi en dan Dit netwerk vergeten.
  5. Je gaat terug naar het startscherm.
  6. Volg de stappen om de Chromecast met Google TV, Chromecast (3e generatie of ouder) of Chromecast Audio in te stellen op een nieuw netwerk.