Het wifi-netwerk voor Chromecast of Chromecast Audio wijzigen

Chromecast- en Chromecast Audio-apparaten kunnen maar één wifi-netwerk tegelijk onthouden. Als u uw wifi-netwerk heeft gewijzigd en uw apparaat momenteel niet is verbonden met een wifi-netwerk, moet u het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen en uw Chromecast of Chromecast Audio instellen op het nieuwe netwerk.

Als uw Chromecast of Chromecast Audio is verbonden met een bestaand wifi-netwerk, maar u deze wilt verbinden met een nieuw wifi-netwerk, volgt u de onderstaande stappen:

1. Zorg ervoor dat u op uw mobiele apparaat of tablet verbinding heeft met hetzelfde wifi-netwerk als op uw Chromecast.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app
  3. Tik op je apparaat.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Wifi en dan Dit netwerk vergeten
  5. U gaat terug naar het startscherm.
  6. Volg de stappen om uw Chromecast of Chromecast Audio in te stellen voor een nieuw netwerk.