Chromecastin tai Chromecast Audion Wi-Fi-verkon vaihtaminen

Voit vaihtaa Chromecast-laitteen käytössä olevan Wi-Fi-verkon noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Tarkista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast, Chromecast Audio tai Google Home.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  3. Valitse aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevien Chromecast-, Chromecast Audio- ja Google Home ‑laitteiden kortit.
  4. Kosketa laitekorttivalikkoa Menu sen laitteen oikeassa yläkulmassa, jonka Wi-Fi-verkkoa haluat muuttaa. Valitse sitten Asetukset > Wi-Fi.Näet tällä hetkellä käytössä olevan verkon.
  5. Vaihda Wi-Fi-verkkoa valitsemalla Unohda ja sitten Unohda verkko.
  6. Kosketa Laitteet-kohdan vieressä olevaa Takaisin-nuolta (sovelluksen vasemmassa yläkulmassa) ja sitten Laitteet Devices.
  7.  Vieritä alaspäin, kunnes löydät sen Chromecastin, Chromecast, Chromecast Audion tai Google Homen laitekortin, jonka verkon haluat määrittää uudelleen ja sitten MÄÄRITÄ.
  8. Määritä laite uuteen verkkoon määritysohjeiden mukaisesti.