Chromecastin tai Chromecast Audion Wi-Fi-verkon vaihtaminen

Chromecast- ja Chromecast Audio ‑laitteet muistavat vain yhden Wi-Fi-verkon kerrallaan. Jos olet vaihtanut Wi-Fi-verkkoa eikä laitteesi tällä hetkellä ole yhteydessä mihinkään verkkoon, palauta tehdasasetukset ja yhdistä Chromecast tai Chromecast Audio uuteen verkkoon.

Jos Chromecast tai Chromecast Audio on jo yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, voit yhdistää sen uuteen verkkoon tällä tavoin:

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan tiliin kuin Chromecast.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Laitteen tiedot  ja sitten Wi-Fi ja sitten Unohda tämä verkko.
  5. Palaat Koti-näytölle.
  6. Ota Chromecast with Google TVChromecast (3. sukupolvi tai vanhempi) tai Chromecast Audio käyttöön uudessa verkossa ohjeiden mukaan.