Skift Wi-Fi-netværk for Chromecast eller Chromecast Audio

Chromecast- og Chromecast Audio-enheder kan kun huske ét Wi-Fi-netværk ad gangen. Hvis du har skiftet Wi-Fi-netværk, og din enhed ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk i øjeblikket, kan du gendanne fabriksindstillingerne og konfigurere din Chromecast eller Chromecast Audio på det nye netværk.

Hvis din Chromecast eller Chromecast Audio har forbindelse til et eksisterende Wi-Fi-netværk, men du gerne vil oprette forbindelse til et nyt netværk, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk påEnhedsoplysninger  og så Wi-Fi og så Glem dette netværk.
  5. Du sendes nu tilbage til startskærmen.
  6. Følg vejledningen for at konfigurere din Chromecast med Google TV, Chromecast (3. generation eller ældre) eller Chromecast Audio på et nyt netværk.