Läs mer: Inga enheter hittades

Använd felsökningsstegen nedan om något av följande problem har uppstått:

• Google Home-appen hittar inte högtalaren från Google Nest eller Google Home, skärmen eller Cast-enheter när du försöker konfigurera enheten.
  • Cast-enheten visas inte som en tillgänglig enhet när du castar från en app.

Steg 1. Kontrollera att Åtkomst till lokalt nätverk har aktiverats

1. Tryck på Inställningar på startskärmen på din iOS-enhet (iOS 14 eller senare).
  2. Tryck på Integritet följt av Lokalt nätverk. En lista över appar visas.
  3. Aktivera Åtkomst till lokalt nätverk för appen/apparna du vill bevilja åtkomst till nätverket. Då får enheten de behörigheter som krävs för att hitta Cast-kompatibla enheter.

Steg 2. Gå igenom den första checklistan

Kontrollera att enheten är

1. i närheten (inte längre bort än sex meter)
  2. ansluten till ett vägguttag
  3. på: LED-lampan på sidan eller baksidan lyser vitt.

Steg 3. Verifiera inställningarna

1. Tryck på startsidesknappen på din iPhone följt av  Inställningar följt av Wi-Fi.
  2. Anslut till samma Wi-Fi-nätverk som din Chromecast, TV eller högtalare med Chromecast inbyggt, Google Home-enhet eller TV eller högtalare med assistentenhet. Det bör heta något i stil med GoogleHomeXXXX eller ChromecastXXXX>
  3. Återgå till appen Google Home.

Steg 4: Slutför konfigureringen av enheten

1. Chromecast eller Chromecast Ultra
  2. Chromecast Audio
  3. Högtalare/skärm från Google Nest eller Home
  4. Tv med inbyggd Chromecast
  5. Högtalare med inbyggd Chromecast
Kontakta oss