Oppdateringer for Chromecast Audio

Det kan hende du må oppdatere enheten til den nyeste programvareversjonen før du kan bruke de nyeste og beste funksjonene som er tilgjengelige for Chromecast Audio. Dette gjøres automatisk som en del av konfigureringen, så du trenger ikke å gjøre noe for å få oppdateringen.

Merk: Under oppdateringen er ikke Chromecast Audio-enheten tilgjengelig for casting. Vent til oppdateringen er ferdig, før du prøver å caste.

Her er en oversikt over hva du kan forvente under oppdateringen:

• Google Home-appen viser informasjon om konfigureringsprosessen.
  • Du kan bruke LED-lyset på baksiden av Chromecast Audio for å kontrollere at oppdateringen fortsatt er i gang.
  • Oppdateringen tar vanligvis opptil ti minutter. Hvis oppdateringen tar mye lengre tid, bør du sjekke om oppdateringen fortsatt er i gang, ved å sjekke LED-statusen. LED-lyset blinker rødt mens enheten mottar oppdateringen.
  • Hvis det er nødvendig, kan du starte Chromecast Audio på nytt for å starte oppdateringen på nytt.
    • Koble den fra strømkilden, vent ett minutt og koble den til igjen.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du tilbakestille enheten til fabrikkstandard og prøve å konfigurere den igjen, helst på et 2,4 GHz-nettverk hvis mulig.