Opdateringer til din Chromecast Audio

Din enhed skal være opdateret til den nyeste version af softwaren, før du kan få de nyeste og bedste funktioner, der er tilgængelige på Chromecast Audio. Dette sker automatisk som en del af konfigurationen, så der er ikke noget, du skal gøre for at modtage opdateringen.

Bemærk! Under opdateringen vil Chromecast Audio ikke kunne caste. Vent med at forsøge at caste, til opdateringen er færdig.

Her er en oversigt over, hvad du kan forvente under opdateringen:

• Google Home-appen viser status for konfigurationen.
  • Du kan tjekke LED-indikatoren bag på Chromecast Audio for at bekræfte, at enheden stadig er i gang med at modtage opdateringen.
  • Opdateringen tager typisk op til ti minutter. Hvis opdateringen tager meget længere end forventet, skal du kontrollere, om enheden stadig opdaterer, ved at tjekke LED-indikatorens status. Den blinker rødt, mens opdateringen modtages.
  • Du skal genstarte din Chromecast Audio for at genstarte opdateringen.
    • Træk stikket ud af strømkilden, vent et minut, og sæt det derefter i igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du gendanne fabriksindstillingerne på enheden og prøve at konfigurere den igen. Vi anbefaler, at du gør dette på et 2,4 GHz-netværk, hvis det er muligt.