Opdateringer til din Chromecast Audio

Din enhed skal være opdateret til den nyeste version af softwaren, for at du får glæde af de nyeste og bedste funktioner, der er tilgængelige på Chromecast Audio. Dette sker automatisk som en del af konfigurationen, så der er ikke noget, du skal gøre for at modtage opdateringen.

Bemærk! Under opdateringen vil Chromecast Audio ikke kunne caste. Vent med at forsøge at caste, til opdateringen er færdig.

Her er en oversigt over, hvad du kan forvente under opdateringen:

• Din Chromecast-app vil vise status for opdateringen, og hvornår den er færdig.
  • Med LED-indikatoren bag på Chromecast Audio kan du kontrollere, om den stadig er i gang med at modtage opdateringen.
  • Opdateringen tager typisk op til 10-15 minutter. Hvis opdateringen tager meget længere end forventet, skal du kontrollere, om enheden stadig opdaterer, ved at se status for LED-indikatoren. Den blinker rødt, mens opdateringen modtages.
  • Hvis det er nødvendigt, kan du genstarte Chromecast Audio ved at tage den ud af stikkontakten, vente et minut og sætte den i igen, så opdateringen automatisk genstartes.

Hvis problemet fortsætter, kan du foretage en gendannelse af fabriksdata på enheden og prøve at konfigurere den igen, helst på et 2,4 GHz-netværk, hvis det er muligt.