Statuslyset på Chromecast Audio

Chromecast Audio har en LED-lampe på siden av enheten som visuelt viser hva enheten gjør. I tabellen nedenfor ser du de ulike statusene for LED-lampen og hva de betyr.

LED-status Hva statusen betyr
Lyser hvitt Chromecast Audio er koblet til nettverket og er klar til å begynne å caste innhold, eller den caster innhold allerede.
Blinker hvitt Chromecast Audio er koblet fra og må konfigureres.
Blinker oransje Chromecast Audio mottar en oppdatering og er ikke tilgjengelig for å caste. Den blir tilgjengelig om kort tid. Ikke koble enheten fra strømkilden.
Lyser oransje Det kan ha oppstått et problem med enheten. Start enheten på nytt: Koble den fra strømkilden, vent i ca. ett minutt, og koble den til igjen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve å tilbakestille den til fabrikkstandard.

Her er mer informasjon om hvorfor Chromecast Audio-oppdateringen kan ta lengre tid enn ventet.