Chromecast Audion LED-tilaosoitin

Chromecast Audion kyljessä on LED-valo, joka kertoo laitteen tilan visuaalisesti. Seuraavassa taulukossa esitetään LED-valon eri tilat ja niiden merkitykset.

LED-tila LED-valon merkitys
Tasainen valkoinen Chromecast Audio on yhdistetty verkkoon ja valmis sisällön suoratoistamiseen, tai se suoratoistaa sisältöä parhaillaan.
Välkkyvä valkoinen Chromecast Audiota ei ole yhdistetty verkkoon ja se täytyy asentaa.
Välkkyvä oranssi Chromecast Audiota päivitetään, eikä sitä voi käyttää suoratoistoon. Voit käyttää sitä hetken kuluttua. Älä irrota laitetta virtalähteestä.
Oranssi Laitteessa voi olla ongelma. Käynnistä laite uudelleen irrottamalla se virtalähteestä, odottamalla noin minuutti ja kytkemällä laite sitten takaisin virtalähteeseen. Jos ongelma ei ratkea, kokeile palauttaa tehdasasetukset.

Tässä lisätietoja siitä, miksi Chromecast Audion päivitys voi kestää odotettua kauemmin