LED-statusindikatoren på Chromecast Audio

Chromecast Audio har en LED-indikator på siden af enheden, der viser, hvad enheden er i gang med. Nedenstående tabel viser de forskellige statusser, og hvad de betyder.

Status Betydning
Lyser hvidt Chromecast Audio er forbundet til netværket og er klar til at caste indhold eller caster allerede indhold.
Blinker hvidt Din Chromecast har ikke forbindelse og skal konfigureres.
Blinker orange Din Chromecast Audio modtager en opdatering og kan derfor ikke caste. Den er snart klar til brug. Du må ikke slukke for strømmen til din enhed.
Lyser orange Der kan være en fejl med din enhed. Genstart på din enhed ved at tage den ud af stikkontakten. Vent ca. ét minut, og sæt den derefter i igen. Hvis det ikke løser problemet, kan du prøve med en gendannelse af fabriksdata.

Her kan du få flere oplysninger om, hvorfor opdateringen af din Chromecast Audio kan tage længere tid end forventet.