LED-statusindikatoren på Chromecast Audio

Chromecast Audio har en LED-lampe på siden af enheden, der visuelt forklarer, hvad enheden foretager sig. Tabellen nedenfor viser de forskellige LED-statusindikatorer, og hvad de forskellige statusser betyder.

Status Betydning
Lyser hvidt Chromecast Audio er forbundet til netværket og er klar til at caste indhold eller caster allerede indhold.
Blinker hvidt Din Chromecast Audio har ikke forbindelse og skal konfigureres.
Blinker orange Din Chromecast Audio modtager en opdatering og kan derfor ikke caste. Den er snart klar til brug. Undlad at slukke for strømmen til enheden.
Lyser orange Der kan være en fejl med din enhed. Genstart enheden ved at koble den fra strømkilden, vent ca. ét minut, og tilslut den derefter igen. Hvis det ikke løser problemet, kan du prøve at gendanne fabriksindstillingerne.

Her kan du få flere oplysninger om, hvorfor opdateringen af din Chromecast Audio kan tage længere tid end forventet.