Finn promoteringstilbud for Chromecast Audio

Hvis du ikke ser et tilbud du mener du er kvalifisert for, kan du kontakte oss. Hvis du har problemer med å løse inn kampanjekoden din, kan du kontakte partneren som tilbyr kampanjen.

Når du har konfigurert Chromecast Audio, kan du se og løse inn alle tilgjengelige tilbud for Chromecasten via Google Home-appen på Android-enheten din eller datamaskinen.

Hvis du ser meldingen «Ingen tilgjengelige tilbud» når du ser etter tilbud, finnes det ikke noen tilgjengelige tilbud på det aktuelle tidspunktet.

Merk: iOS-brukere må løse inn tilbud fra en datamaskin.

Løs inn tilbud ved konfigurering

Når du konfigurerer enheten, kan du gå til «Legg til musikktjenester» og trykke på en musikktjeneste for å se etter eventuelle tilbud.
Merk: Ikke alle musikktjenester har tilbud.

Løs inn tilbudet i Google Home-appen

Fra tilbud:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Øverst til venstre trykker du på Legg til .
  4. Trykk på Tilbud.
  5. Velg et tilbud du vil løse inn.
  6. Følg trinnene i appen.

Fra feeden:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Feed .
  4. Rull ned til «Discover» for å finne et tilbudskort du vil løse inn.
    Merk: Hvis du ikke ser noen tilbudskort, kan du dra skjermen helt ned for å laste inn siden på nytt. Deretter ruller du igjen for å finne eventuelle tilbud.
  5. Følg trinnene i appen.

Får jeg et promoteringstilbud når jeg kjøper Chromecast Audio?

Tilbud varierer fra sted til sted, så før du kjøper, kan du ta en titt på siden vår med promoteringstilbud for Chromecast for å finne ut mer om tilbud som gjelder der du bor. Når du har kjøpt og konfigurert Chromecast Audio, kan du gå til chromecast.com/offers for å løse inn tilbud som er tilgjengelige der du er.

Hvordan kan jeg se hvilke tilbud som er tilgjengelige?

På siden for Chromecast-promoteringstilbud kan du se en liste over tilgjengelige tilbud i nærheten. Når du har konfigurert Chromecast Audio, kan du gå til chromecast.com/offers for å løse inn tilbud som er tilgjengelige der du er.