Få adgang til kampagnetilbud på Chromecast Audio

Hvis du ikke kan se et tilbud, du mener, du er berettiget til, bedes du kontakte os. Hvis du har problemer med at indløse din kampagnekode, skal du kontakte den partner, som står for kampagnen.

Når du har konfigureret Chromecast Audio, kan du finde og indløse alle tilgængelige tilbud til din Chromecast Audio fra Chrome-browseren eller fra Google Home-appen på din telefon eller tablet med Android eller iOS. Sådan kommer du i gang.

Fra din Android-telefon eller -tablet
På din mobilenhed eller tablet:

Valgmulighed 1:
  1. Sørg for, at din mobilenhed/tablet og din Chromecast Audio er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Google Home Google Home-appen. Har du ikke appen? Download den her.
  3. Tryk på fanen FIND for at se tilgængelige tilbud til din Chromecast Audio-enhed.
Valgmulighed 2:
  1. Sørg for, at din mobilenhed/tablet og din Chromecast Audio er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Google Home Google Home-appen. Har du ikke appen? Download den her.
  3. Tryk på Menu Menu > Tilbud øverst til venstre på startskærmen.
Fra din iOS-telefon eller -tablet
På din mobilenhed eller tablet:

Valgmulighed 1:
  1. Sørg for, at din mobilenhed/tablet og din Chromecast Audio er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Google Home Google Home-appen. Har du ikke appen? Download den her.
  3. Tryk på fanen FIND for at se tilgængelige tilbud til din Chromecast Audio-enhed.
Valgmulighed 2:
  1. Sørg for, at din mobilenhed/tablet og din Chromecast Audio er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Google Home Google Home-appen. Har du ikke appen? Download den her.
  3. Tryk på Menu Menu > Tilbud øverst til venstre på startskærmen.

Vil du have flere oplysninger om tilgængelige kampagnetilbud i forbindelse med køb af Chromecast Audio?

Får jeg et kampagnetilbud, når jeg køber min Chromecast Audio?
Tilbuddene varierer, alt efter hvor du befinder dig. Før du køber, kan du få flere oplysninger om tilbud for det sted, du er, på siden med kampagnetilbud til Chromecast. Når du har købt og konfigureret din Chromecast Audio, kan du gå til chromecast.com/offers for at indløse tilbud, som er tilgængelige, hvor du befinder dig.
Hvordan kan jeg se tilgængelige tilbud?
På siden med kampagnetilbud til Chromecast kan du se en liste over tilbud, der er tilgængelige for din placering. Når du har konfigureret din Chromecast Audio, kan du gå til chromecast.com/offers for at indløse tilbud, der er tilgængelige for din placering.
Jeg har problemer med at få adgang til et tilbud på min telefon eller tablet.
Hvis du har problemer med at få adgang til et tilbud, kan du se de mest almindelige problemer nedenfor. Hvis du ikke kan se dit specifikke problem, kan du gå til Hjælp til Chromecast.
  • Jeg har ikke Chrome-browseren på min computer: Du skal have den nyeste version af Chrome installeret på din computer for at se dine Chromecast Audio-tilbud. Du kan downloade den seneste version af Chrome på Chrome.
  • Jeg har problemer med at installere Google Cast-udvidelsen: Hvis du har brug for hjælp til at installere Google Cast-udvidelsen, kan du læse vores artikel om Google Cast-udvidelsen.
  • Når jeg forsøger at se mine tilbud, får jeg vist fejlen "Der blev ikke fundet nogen Chromecast-enheder": Hvis du får vist fejlen "Der blev ikke fundet nogen Chromecast-enheder", når du forsøger at se dine Chromecast Audio-tilbud, kan du prøve at følge vores vejledning til fejlfinding.
  • Jeg har problemer med at få adgang til mit tilbud på min telefon, tablet eller computer: Hvis du har problemer med at få adgang til dit tilbud på din telefon eller tablet, skal du sikre dig, at du bruger den nyeste version af Google Home-appen. Du kan undersøge, om der er opdateringer, ved at gå til Play Butik eller Apple App Store.