Minimumskrav til dit system, hvis du vil caste fra Chrome

Chromecast kan fås til alle platforme, herunder Chrome OS, Windows, Mac OS X og Linux. Der er ingen specifikke hardwarekrav til installation eller brug af Cast-knappen.

Der kan dog være specifikke krav, når du caster video fra en fane i din Chrome-browser, afhængigt af hvilke kvalitetsindstillinger du har valgt. Systemer, der ikke opfylder minimumskravene, vil være begrænset til projicering af websider, billeder og diasshow, og afspilning af videoindhold fungerer ikke særligt godt. En god visning kræver også en hurtig Wi-Fi-forbindelse på både din Chromecast og din computer.

Bemærk! Minimumskravene til systemet, når du vil caste fra Chrome, adskiller sig fra minimumskravene til systemet for at kunne konfigurere Chromecast.

Operativsystem

Anbefalede krav

Minimumskrav

Windows

• 2. generations Core i5 (minimum 2 GHz+), 3./4. generations Core i5-processor eller tilsvarende
  • Windows 7 eller nyere
  • Core i3 eller tilsvarende
  • Windows 7 eller nyere

Apple OS X

• Macbook Pro 2011 eller nyere, Macbook Air 2012 eller nyere
  • OS X 10.9 eller nyere
  • Macbook Pro 2010, Macbook Air 2011
  • OS X 10.9 eller nyere

Chrome OS

• Alle modeller fra 2014 og senere, Haswell-baserede modeller fra 2013 og Samsung Chromebook 2

Ikke relevant

Linux

• Resultaterne varierer afhængigt af OS-distribution, driverunderstøttelse og desktopmiljø

Anbefalede krav til GPU Minimumskrav til GPU
Intel HD4000 eller tilsvarende Intel HD3000 eller tilsvarende

Hvis du er i tvivl om dine computerspecifikationer, kan du læse vores artikel i Hjælp om CPU og GPU.

Hvis du har problemer med din Chromecast-enhed, kan du prøve vores fejlfindingstips til Chromecast.

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Få flere oplysninger på www.netflix.com.