Promoteringstilbud og vilkår for Chromecast Audio

Så snart du har konfigurert Chromecast Audio-enheten, kan du finne og løse inn alle tilbud som er tilgjengelige for Chromecast Audio-enheten din, i Chrome-nettleseren eller på telefoner eller nettbrett med Android eller iOS.

Denne siden lister opp de tilgjengelige promoteringstilbudene for Chromecast Audio-enheten din som er tilgjengelige på chromecast.com/offers. Merk: Andre tilbud også kan være tilgjengelige for enheten din. Her ser du hvordan du finner og løser inn alle tilgjengelige tilbud.

Hvis du ikke ser tilbud du mener du er kvalifisert for, innen én uke etter kjøpet, kan du kontakte oss.

Det finnes ingen tilgjengelige tilbud for øyeblikket.