Kampagnetilbud på Chromecast Audio samt vilkår

Når du har konfigureret din Chromecast Audio, kan du finde og indløse alle tilgængelige tilbud til din Bemærk, at det kan tage op til en uge, efter du har købt Chromecast- eller Chromecast Audio-enhed, før du kan se tilbud. fra Chrome-browseren eller fra din Android- eller iOS-telefon eller -tablet.

På denne side findes alle de tilgængelige kampagnetilbud til din Chromecast Audio: chromecast.com/offers. Bemærk! Der kan være flere tilbud til din enhed. Sådan kan du finde og indløse alle tilgængelige tilbud.

Hvis du en uge efter dit køb stadig ikke kan finde et tilbud, som du mener, at du er berettiget til, bedes du kontakte os.

Denmark

Prøv Spotify Premium i 3 mdr. for 9 kr.