Chromecast Audion käyttöönotto

Google Home ‑sovellus opastaa Google Chromecast Audio ‑laitteen käyttöönotossa vaihe vaiheelta.

Jos olet jo ottanut Chromecast Audion käyttöön mobiililaitteella, sinun ei tarvitse tehdä käyttöönottoa uudelleen eri mobiililaitteella, jos kaikki laitteet ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.

Huom. Chromecast Audion käyttöönottoa ei enää tueta tietokoneilla. Ota Chromecast Audio käyttöön mobiililaitteella.

Mitä aloittamiseen tarvitaan?

• Chromecast Audio ‑laite
  • Google Home ‑sovelluksen Google Home ‑sovellus uusin versio
  • Vapaa pistorasia ja suojattu langaton verkko
  • Kaiutinjärjestelmä
  • Google Home ‑sovelluksen Google Home ‑sovellus vähimmäisvaatimukset täyttävä käyttöjärjestelmä
  • Yhteys turvalliseen langattomaan verkkoon (varmista että sinulla on langattoman verkon salasana valmiina)
  • Wi-Fi-yhteys (joko 2,4 GHz tai 5 GHz) ja internetyhteys
  • Yhteensopiva Android-laite
  • Tietyt ominaisuudet, palvelut ja sovellukset ovat laite- ja verkkokohtaisia. Ne eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla. Käyttö saattaa edellyttää tilausta, ja siihen saattaa liittyä lisäehtoja tai maksuja.

Chromecast Audion käyttöönotto

1. Liitä Chromecast Audio kaiuttimeen ja virtalähteeseen.
  2. Lataa Google Home ‑sovellus Chromecast Audiota tukevalle Android-laitteelle.
  3. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  4. Ota laite käyttöön ohjeiden mukaisesti. Jos et näe Chromecast Audion käyttöönottovaiheita:
    1. Valitse Laitteet Lisää Google Nest tai yhteistyökumppanin laite Google Nest or partner device.
    2. Seuraa käyttöönoton ohjeita.
  5. Käyttöönotto onnistui. Valmista tuli!

Kun laitteesi on asennettu, katso, mitä kaikkea voit tehdä Chromecastilla.

Tarvitsetko apua? Voit ratkaista ongelman suoraan ohjekeskuksessa tai kysyä kysymyksen ja etsiä vastauksia Google Nest ‑yhteisössä.

Mac OS ja OS X ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Windows on Microsoft Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iOS on Cisco Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Netflix-logo on Netflix, Inc:n tavaramerkki. Netflix on saatavilla tietyissä maissa. Saat lisätietoja osoitteesta www.netflix.com.