Konfigurer din Chromecast Audio

Google Home-appen guider dig gennem konfigurationen af din Google Chromecast Audio-enhed.

Hvis du allerede har konfigureret din Chromecast Audio på en mobilenhed, behøver du ikke at konfigurere den igen på en anden mobilenhed, hvis alle enhederne har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.

Bemærk! Konfiguration af Chromecast Audio understøttes ikke længere på din computer. Brug en mobilenhed til at konfigurere din Chromecast Audio.

Du skal bruge følgende for at komme i gang

• En Chromecast Audio-enhed.
  • Den nyeste version af Google Home-appen Google Home-appen.
  • Adgang til en stikkontakt og et sikkert trådløst netværk.
  • Et højttalersystem.
  • En enhed, der opfylder minimumskravene til operativsystemet for at køre Google Home-appen Google Home-appen.
  • Adgang til et sikkert trådløst netværk. Sørg for, at du har adgangskoden til det trådløse netværk ved hånden.
  • Forbindelse til Wi-Fi (enten 2,4 GHz eller 5 GHz) og en internetforbindelse.
  • En kompatibel Android-enhed.
  • Tilgængeligheden og effektiviteten af visse funktioner, tjenester og apps afhænger af enheden og netværket, og de er muligvis ikke tilgængelige i alle områder. Der kræves muligvis abonnementer, der kan gælde yderligere vilkår og betingelser, og/eller du skal muligvis betale for dem.

Konfiguration af Chromecast Audio

1. Tilslut Chromecast Audio
  2. Download Google Home-appen på din Chromecast Audio-kompatible Android-enhed.
  3. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  4. Følg vejledningen for at konfigurere din enhed. Hvis du ikke kan finde vejledningen til konfiguration af din Chromecast Audio, kan du gøre følgende:
    1. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
    2. Følg konfigurationsvejledningen.
  5. Konfigurationen er gennemført. Så er det klaret!

Når din enhed er konfigureret korrekt, kan du se, hvilke muligheder du har med Chromecast.

Har du brug for hjælp? Du kan foretage fejlfinding direkte i Hjælp eller stille spørgsmål og søge efter svar i Google Nest Community.

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Få flere oplysninger på www.netflix.com.