Konfiguration af Chromecast Audio

Google Home-appen fører dig gennem konfigurationen af din Chromecast Audio-enhed.

Konfiguration af Chromecast Audio via:

Kom i gang med at caste. Når du konfigurerer Chromecast Audio, kræver det følgende:

• En Chromecast Audio-enhed
  • Den nyeste version af Google Home-appen Google Home-appen
  • Adgang til en stikkontakt og et sikkert trådløst netværk.
  • Opfyldelse af minimumskravene til operativsystemet for at køre Google Home-appen Google Home-appen.
  • Adgang til et sikkert trådløst netværk (sørg for, at du har adgangskoden til det trådløse netværk ved hånden)
  • Forbindelse til Wi-Fi (enten 2,4 GHz eller 5 GHz) og en internetforbindelse.
  • En kompatibel Android-enhed eller tablet
  • Tilgængeligheden og effektiviteten af visse funktioner, tjenester og apps afhænger af enheden og netværket, og de er muligvis ikke tilgængelige i alle områder. Der kræves muligvis abonnement, der kan gælde yderligere vilkår og betingelser, og/eller du skal muligvis betale for dem.

Den første del af vejledningen er til førstegangsbrugere af Google Home-appen. Hvis du allerede har konfigureret en Chromecast Audio-enhed og konfigurerer en anden enhed, kan du springe til trin 8.

1. Tilslut din Chromecast Audio.
  2. Installer Google Home-appen Google Home-appen ved at gå til g.co/home/setup på din Android-enhed, der understøtter Chromecast Audio.
    1. Du kan også klikke på Google Home-appen til Android for at downloade den.
  3. Sørg for at oprette forbindelse fra din mobilenhed/tablet til det samme netværk, som du har tænkt dig at bruge, når du konfigurerer din Chromecast Audio-enhed.
  4. Åbn Google Home-appen ved at trykke på appikonet på din Android-enhed.
  5. Tryk på Kom godt i gang.
  6. Bekræft din Google-konto: Vælg, hvilken Google-konto du vil knytte til Chromecast Audio. Du kan også tilføje en anden konto, hvis den konto, du vil bruge, ikke er angivet. Tryk på OK.
  7. Tilladelser:
    1. ​Placeringstjenester – hvis du ikke har aktiveret Placeringstjenester, kan du trykke på Gå til Indstillinger og så finde Google Home-appen og så aktivere Placeringstjenester og så gå tilbage til Google Home-appen.
    2. Placeringsadgang – appen skal have placeringsadgang for at finde enheder i nærheden, som skal konfigureres. Tryk på OK
  8. Søgning efter Chromecast Audio-enheder: Google Home-appen søger efter enheder i nærheden, der er tilsluttet og klar til konfiguration.
    1. Hvis der ikke registreres nogen enheder, og du konfigurerer en enhed, skal du trykke på Ja. Sørg for, at du er i nærheden af den Chromecast Audio-enhed, du konfigurerer, og at den er tilsluttet en stikkontakt. Tryk på Næste.​​
    2. Hvis der ikke findes nogen enheder, og du ikke er i gang med at konfigurere en enhed, skal du trykke på Nej.
  9. Fundne enheder:
    1. Hvis der findes én enhed, skal du trykke på Næste.
    2. Hvis der findes flere enheder, skal du vælge den enhed, du vil konfigurere og så Næste.
    3. Hvis du ikke kan se din enhed, skal du trykke på Kan du ikke se din enhed?
  10. Der oprettes forbindelse til din nye enhed: Appen forbinder nu din telefon til din nye Chromecast Audio, så du kan konfigurere den.
  11. Oprettelse af forbindelse: Vi afspiller en lyd på enheden for at sikre, at du konfigurerer den rigtige enhed.
    1. Tryk på Ja, hvis du hører lyden.
    2. Hvis du ikke hørte en lyd, skal du gå tættere på Chromecast Audio-enheden og trykke på Prøv igen og så Søg efter enheder.
      • ​Sørg for, at lydkablet til din Chromecast Audio er tilsluttet den rigtige indgang.
      • Sørg for, at din højttaler er tændt, og at den korrekte indgang er valgt.
      • Sørg for, at lyden i dine højttalere er slået til.
  12. Hjælp med at forbedre din enhed: Del automatisk enhedsstatistik og nedbrudsrapporter med Google for at forbedre brugeroplevelsen for alle. Tryk på Ja tak, hvis du gerne vil hjælpe med at forbedre din enhed. Hvis ikke, skal du trykke på Nej tak. Få flere oplysninger om, hvilke data der deles, når du vælger denne indstilling.
  13. Valg af område: Du skal muligvis angive dit område. Tryk på listen over områder og så vælg dit område og så Fortsæt. Hvis denne skærm ikke vises, skal du gå til trin 13.
  14. Valg af rum: Vælg det rum, hvor din enhed er placeret. Det gør det lettere at identificere enheden, når du vil caste til den. Tryk på Næste.
    • Du kan oprette et tilpasset rum ved at trykke på Tilføj tilpasset rum og så indtaste navnet på rummet og så Næste
  15. Wi-Fi-forbindelse: Vælg det Wi-Fi-netværk, din enhed skal oprette forbindelse til. Tryk på Næste. Hvis dit Wi-Fi-netværk ikke vises, skal du trykke på Andet Wi-Fi-netværk...
    1. Adgangskode:
      1. Tryk på Hent adgangskode for automatisk at hente adgangskoden til dette netværk på denne enhed. Adgangskoden indsættes i adgangskodefeltet. Bemærk! Android L og nyere henter automatisk adgangskoden. Google Home-appen husker netværket, når du konfigurerer yderligere enheder. Hvis du har valgt et Wi-Fi-netværk på listen, bliver du bedt om at angive din Wi-Fi-adgangskode. Tryk derefter på Opret forbindelse.Google Home-appen husker netværket, når du konfigurerer yderligere enheder. Hvis Google Home-appen ikke skal huske netværket, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Brug dette Wi-Fi-netværk til at konfigurere fremtidige enheder.
      2. Du kan angive adgangskoden manuelt ved at trykke på Angiv manuelt og så indtaste adgangskoden og så Opret forbindelse. Google Home-appen husker netværket, når du konfigurerer yderligere enheder. Hvis Google Home-appen ikke skal huske netværket, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Brug dette Wi-Fi-netværk til at konfigurere fremtidige enheder.
    2. ​​Hvis du valgte Andet Wi-Fi-netværk, skal du angive netværksnavn og adgangskode manuelt og vælge den sikkerhedstilstand, du bruger til dit netværk.
  16. Adresse: Google Home-appen beder om adgang for at bruge din placering til at forhåndsudfylde din adresse. Hvis du tillader adgang, forhåndsudfyldes din adresse. Hvis ikke den forhåndsudfyldes, skal du indtaste den manuelt. Det er den adresse, hvor din enhed er placeret. Angiv din adresse og så Næste. ​
    • Bemærk! Du kan springe over angivelsen af din adresse, men det betyder, at Google Assistent ikke kan besvare spørgsmål om vejr, trafik og virksomheder i lokalområdet.
  17. Mailabonnement: Få tips og besked om nye funktioner med mailopdateringer om din enhed og Google Assistent. Tryk på Abonner.
  18. Oversigtsskærm: Her vises en oversigt over det, du har konfigureret. Du kan vælge at konfigurere andre funktioner. Tryk på Fortsæt og så Afslut konfiguration
  19. Konfigurationen er gennemført. Så er du klar!
  20. Få flere oplysninger om Chromecast Audio: Læs, hvordan du bruger enheden. Tryk på Afslut konfiguration.

Når din enhed er konfigureret korrekt, kan du se, hvad du kan gøre med Chromecast.

Bemærk! Konfigurationen af dit Wi-Fi-netværk kan forhindre din Chromecast i at blive konfigureret korrekt. Har du brug for mere hjælp? Du kan foretage fejlfinding direkte i Hjælp eller stille spørgsmål og søge efter svar i hjælpeforummet for Chromecast.

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Der kræves medlemskab med ubegrænset streaming. Få flere oplysninger på www.netflix.com.